15. PÖFFi parimad filmid
Moderator: Meeskond
15. PÖFFi parimad filmid
3 eelnevat aastat oleme ühtede reeglite järgi selgitanud PÖFFi parimaid filme. Jätkaks seda traditsiooni. 3 eelmist aastat:
14. PÖFF
13. PÖFF
12. PÖFF
Tegin copy-paste eelmiste aastate reeglitest:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Igal kasutajal on võimalik anda 10 häält.
2. Ühele filmile ei saa anda üle 5 hääle, võimalikud variandid on täisarvud 1-st kuni 5-ni.
3. Kõiki hääli ei pea ära andma.
4. Et hiljem oleks mugavam hääli kokku lugeda, tuleb panna kõik filmide pealkirjad eestikeelsetena.
5. Aega on käesoleva aasta lõpuni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kõiki reeglipunkte tuleb järgida. Pärast arvutab hääled kokku ja teeb väikse paremusjärjestuse.
Kui sulle meeldis ainult üks film või ei vaadanudki rohkem ja kui see oli ülihea, siis on tulemus selline: Film A 5 punkti.
14. PÖFF
13. PÖFF
12. PÖFF
Tegin copy-paste eelmiste aastate reeglitest:
1. Igal kasutajal on võimalik anda 10 häält.
2. Ühele filmile ei saa anda üle 5 hääle, võimalikud variandid on täisarvud 1-st kuni 5-ni.
3. Kõiki hääli ei pea ära andma.
4. Et hiljem oleks mugavam hääli kokku lugeda, tuleb panna kõik filmide pealkirjad eestikeelsetena.
5. Aega on käesoleva aasta lõpuni.
Kõiki reeglipunkte tuleb järgida. Pärast arvutab hääled kokku ja teeb väikse paremusjärjestuse.
Kui sulle meeldis ainult üks film või ei vaadanudki rohkem ja kui see oli ülihea, siis on tulemus selline: Film A 5 punkti.
Last edited by rauls on 03. December 2011, 02:24, edited 1 time in total.
Re: 15. PÖFFi parimad filmid
Me peame Kevinist rääkima - 5
Kotoko - 4
Mäng - 1
Kotoko - 4
Mäng - 1
Kas võib hääle anda PÖFFi kavas olnud filmi(de)le, mida vaatasin enne festivali?
-
Mr.Pompeij
- Teadmata kadunud

Me peame Kevinist rääkima - 4
Mäng - 3
Portree hämaruses - 1
Snowtown - 1
Homme on parem päev - 1
Mäng - 3
Portree hämaruses - 1
Snowtown - 1
Homme on parem päev - 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Soprano wrote:Kas võib hääle anda PÖFFi kavas olnud filmi(de)le, mida vaatasin enne festivali?
Kuna poolte tegelik tahe on suunatud PÖFFil linastunud filmidest parima väljaselgitamisele, siis objektiivne tõlgendamine ütleb, et määravaks ei ole fakt, kus ja mis hetkel sa filmi tegelikult vaatasid.
- LiveForThis
- Ristiisa

Rahutu maa 3
Türannosaurus 2
Mäng 2
Beebimonitor 2
Jelena 1
Türannosaurus 2
Mäng 2
Beebimonitor 2
Jelena 1
Melanhoolia 4
George Harrison: elu materiaalses maailmas 4
Ma igatsen sind 3
Retk 2
Kirsike 2
Ma igatsen sind 3
Retk 2
Kirsike 2
Soprano wrote:Kas võib hääle anda PÖFFi kavas olnud filmi(de)le, mida vaatasin enne festivali?
Ma ise ka mõtlesin selle küsimuse peale juba enne sind. Mina otsustasin välja jätta. Muidu oleksin näiteks "Idioodile" punkte andnud. Samas on jälle küsimus, kas võib hääli anda neile, mida nägid peale PÖFFi (ma näiteks käisin eile "Elupuud vaatamas"). Minu arust võiks see mäng olla pigem ainult PÖFFil nähtud filmide jaoks, aga otsustage ise.
10 häält on ette nähtud! Praegusel kujul ei lähe sinu tulemus arvesse. Tee omad muudatused ära!Kickflick wrote:Melanhoolia 4
Ma igatsen sind 3
Retk 2
Kirsike 2
OK, jään ka siis ainult PÖFFil nähtud filmide juurde. Kergem hääletada ka kuna vaatasin juba seal niigi 31 filmi.
50/50 - 3
Kollane meri - 3
Artist - 1
Naderi ja Simini lahutus - 1
Ühe hiinlase juhtum - 1
Norra pojad - 1
50/50 - 3
Kollane meri - 3
Artist - 1
Naderi ja Simini lahutus - 1
Ühe hiinlase juhtum - 1
Norra pojad - 1
Tee nagu teisedki - 2
Kui tähtis on osata kingapaelu siduda - 5
Kirsike - 3
Kui tähtis on osata kingapaelu siduda - 5
Kirsike - 3
Ma igatsen sind 3
Retk 3
Ma igatsen sind 3
Retk 3
50/50 - 5
Veealune Armastus - 3
Sinilind - 2
Veealune Armastus - 3
Sinilind - 2
Last edited by Kadii on 05. December 2011, 00:59, edited 1 time in total.
martha marcy may marlene -4
me peame rääkima kevinist -3
50/50 -2
cherry - 1
me peame rääkima kevinist -3
50/50 -2
cherry - 1
Last edited by renekas on 05. December 2011, 01:18, edited 2 times in total.
Rahutu maa - 5
Cherry - 2
Aitab kah.
Cherry - 2
Aitab kah.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
See aasta üldiselt filmivalikuga väga ei jopanud, aga mõned punktid võiksid saada näiteks:
"50/50" - 4
"Püsimatud" - 2
"Pilvelõhkuja" - 3
"Šokeeriv sinine" - 1
Kui veidi statistikat teha, siis tundub, et PÖFF'i filmidest meeldivad mulle üldjuhul kõige rohkem need, mis räägivad kas väga rasket haigust põdeva(te)st või lihtsalt natuke teistsugustest (ehk natuke kergemat haigust põdeva(te)st) inimes(t)est. Järgmine aasta ei kavatsegi enam teistsuguse temaatikaga linateostele aega/raha raisata.
"50/50" - 4
"Püsimatud" - 2
"Pilvelõhkuja" - 3
"Šokeeriv sinine" - 1
Kui veidi statistikat teha, siis tundub, et PÖFF'i filmidest meeldivad mulle üldjuhul kõige rohkem need, mis räägivad kas väga rasket haigust põdeva(te)st või lihtsalt natuke teistsugustest (ehk natuke kergemat haigust põdeva(te)st) inimes(t)est. Järgmine aasta ei kavatsegi enam teistsuguse temaatikaga linateostele aega/raha raisata.