M. Night Shyamalan
Pondicherry, India (06.08.1970)
Indias arstidest vanemate perre sündinud Manoj Nelliyattu Shyamalan kolis juba väiksena USAsse Philadelphiasse. Tema varajane kirg filmikunsti vastu sai hoo sisse, kui ta kaheksaselt enda esimese kaamera sai. Enda suureks eeskujuks seadis ta tipplavastaja Steven Spielbergi.
Shyamalani esimene film, 1992. aastal valminud "Praying with Anger", on inspireeritud tema reisist sünnikoju Indias.
Tänapäeval on ta üks Maailma hinnatumaid lavastajaid ning stsenariste. Filmiga "Kuues meel" kandideeris ta mõlemas kategoorias ka Oscarile. Sarnaselt ühele enda lemmilavastajale, Alfred Hitchcockile, teeb Shyamalan igas enda filmis ka pisirolli.
Loe täielikku tutvustust siit
M. Night Shyamalan
Moderator: Meeskond
-
V For Vendetta
- Teadmata kadunud

- uussaabas0
- Raevunud härg

Päris täpselt isegi ei osanud ta kohta midagi õelda, kuid mu sugulane leidis väga hea seletuse:
Ta filmitegemisest võib ootada kõike. Ta suudab teha vapustavalt häid filme, kuid samas ka mitte just kõige paremaid. Kuid asi on selles, et ta filme tuleb mõttega jälgida, siis leiad et kõik on hea. Eriti lahe olukord oli siis kui poole "Village" ajal lihtsalt rahvas kinost minema kõndis, kuna arvasid, et jura film. Olen ka kuulnud, et Lady in the Water kirutakse taga, kuid ma ei leidnud küll, mis seal nii hullu oleks olnud.
Ta filmitegemisest võib ootada kõike. Ta suudab teha vapustavalt häid filme, kuid samas ka mitte just kõige paremaid. Kuid asi on selles, et ta filme tuleb mõttega jälgida, siis leiad et kõik on hea. Eriti lahe olukord oli siis kui poole "Village" ajal lihtsalt rahvas kinost minema kõndis, kuna arvasid, et jura film. Olen ka kuulnud, et Lady in the Water kirutakse taga, kuid ma ei leidnud küll, mis seal nii hullu oleks olnud.
- Ralf
- love <3
M. Night Shyamalan Tells AFI His Favorite Movie
Ma olen temaga kusjuures nõus, lemmikfilm ja film, mida pead parimaks, on erinevad asjad.
Ja kas ainult mulle jäi niisugune mulje või lõppes isegi see intervjuu twist'iga?
Ma olen temaga kusjuures nõus, lemmikfilm ja film, mida pead parimaks, on erinevad asjad.
Ja kas ainult mulle jäi niisugune mulje või lõppes isegi see intervjuu twist'iga?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora