Imo väga hea lugu valitud, äge lavastus taga ja eeldusel, et Laurie ja Edelstein ise laulavad, siis kõlavad ja haakuvad omavahel nende hääled päris mõnusalt.
Ep 15 ongi vist sellest hooajast minu lemmik. Nö "tavaepisoodid" hakkavad vaikselt ära tüütama.
Teen siis oma esimese postituse Filmiveebi foorumis ning mõtlesin alustada just Dr. Housest, sest olen sarja jälginud algusest peale ning olen hinnanud seda sarja alati kõrgelt. Alguse hooaegade peale ma ei keskendu, aga minu jaoks oli päris meeldiv pöördepunkt, kui Amber Tamblyn sarja toodi. Martha on igavesti lahe tegelaskuju kes saab Houselt päris palju vatti, kuid pressib samas ka oma tahtmist peale. Viimases hooajas on Cuddyl ja Housel päris pöörased ajad mis viib ühtlasi ka nende suhte purunemisele (eks seda oli arvata). Peale seda hakkab House Cuddyt terroriseerima erinevate neiudega ning terve meeskond on House majas samal ajal kui House on neiuga voodis. Täiesti Houselik käitumine. Naerma ajas see osa kui House & Wilson veavad kihla, et kumb saab kauem kanu haiglas hoida Viimasest osast on meeles selgelt kui House saab järsku natuke vihaseks kui näeb Cuddyt teise mehega ning sõidab lihtsalt majja sisse, tuleb autost välja ja kõnnib nagu midagi poleks olnud.
Kuuldused, et Cuddy lahkub sarjast ning väidetavalt ka Hugh Laurie ise teevad mind kurvaks, sest see pole enam siis Dr. House ja tähendabki selle sarja lõppu?
Kaheksanda hooaja algus on päris paljutõotav, mulle meeldis see nö vanglaarsti sissetoomine, lisaks see, et kaua üks selline arst ikka ilma karistamata pääseb. Vaatan kindlasti edasi seda hooaega.
Kopsusiirdamine ja "hingavad" kopsud inkubaatoris, seda kõike sai näha ka Grey anatoomia 6. hooaja 16. episoodis "Perfect Little Accident" Meditsiin teeb imesid
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Ei-ei, seda mitte. Tagasi on Chase ja Taub. Olivia Wilde on vist filmimaailmas karjääri tegemas, figureerib ainult natuke mõnes episoodis.
Originaalmeeskonnast puudust ei tunne. Eelkõige pean silmas Cameroni. Kõik pidi ainult tema moraalikoodeksi järgi käima, või üldse mitte. Lõpus muutus väga häirivaks tegelaseks.
Kui puudust hakkan kellestki tundma, siis 13-st.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Viimast osa pole veel näinud. See Park mulle absull ei meeldi. Ilma temata oleks väga hea. IMO sobib Foreman väga hästi uueks Cuddy'ks. Ta on alati selline kontrollifriiklik olnud, nii et võib seal pukis istuda küll. Praegune tiim, kui eelmainitud karakter välja arvata, sobib mullegi väga hästi. Ainuke asi, mis mind House's häirib hetkel, on see, et liiga palju komöödiat on tulnud. Rohkem seda sünget ja külma misantroopi, paluks.
See park on jah moodkiller. Aga ülejäänud meeskonda koos näha oli natukene imelik, kuid siiski parem variant, kui enam-vähem suvalisi tegelasi supertiimi tuua.
Heh, mulle küll meeldib Park oma lihtsuse ja siira ehedusega. Mõnus vaheldus sellele maskiballile, mis läbi aastate House'i tiimis on valitsenud. Võtab alati muigama, kui ta sõna võtab.