Küsitlus nr. 69 - PÖFFi külastamine
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 69 - PÖFFi külastamine
Kommentaarid siia teemasse.
Minul läheb kaheksas.
Minul läheb kaheksas.
Re: Küsitlus nr. 69 - PÖFFi külastamine
Teist korda, KUI lähen.
7. või 8. aasta järjest. Esimestel aastatel käisin küll vaid mõnda filmi vaatamas. Alates 2007. aastast olen iga kord vähemalt 15 ära vaadanud.
Teist korda.
häbi häbi.. kuid esimest
Kolmandat korda vist ikka... kui mitte neljandat.
Peaks üheksas kord olema. Võiks ka kümnes olla, aga ühel aastal pidin PÖFFi ajal kaevikuid rullima...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Võiks ka kümnes olla, aga ühel aastal pidin PÖFFi ajal kaevikuid rullima...
Sama siin.
Kuigi jah, oma esimesel PÖFFil 2003 käisin ainult "Vanad ja kobedad saavad jalad alla" vaatamas, aga järgmisel aastal juba 4 filmi jne.
Minu esimesel aastal oli ainus film mingi jube hall poola (või mingi muu idabloki maa) käkk, mis mulle äärmiselt halva mulje jättis, olen selle mälestuse blokeerinud.
Õige Pöffikarjäär algas 2003 - "Carandiru" ja "Dogville" ja 2 tükki veel (mis hetkel ei meenu)
Good times
Õige Pöffikarjäär algas 2003 - "Carandiru" ja "Dogville" ja 2 tükki veel (mis hetkel ei meenu)
Good times
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- LiveForThis
- Ristiisa

Kolmandat korda
oodatuim üritus igal aastal, seekord palju, palju head kraami
oodatuim üritus igal aastal, seekord palju, palju head kraami
- Spellbound
- Ristiisa

Neljandat korda.
Üritan teha seekord 30+ filmi
Üritan teha seekord 30+ filmi
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
The fuck? Mis FILMIveeb see on, kui 55% vastanutest ei plaanigi külastada. Pohui, teemegi siis seebi- ja muusikaveebi.

PÖSF - Pimedate Ööde Seebifestival
Kurb.
Kurb.
Mina olen käinud kas 2003-2004 aastast Pöffil. Täpselt ei mäleta. Sealt alates iga aasta.
Nagu eelmisedki kommijad, siis esimestel aastatel oli kavas 2-4 filmi maksimaalselt.
2008 aastast hakkasin rohkem käima ja viimased kolm aastat on ikka üle 10 filmi ära vaadatud. Eelmine aasta tuli 19.
Järgmine aasta ostan arvatavasti passi.
Isiklikult meeldib Höff natukene rohkem kui Pöff. Mõlemad muidu väga lahedad üritused ja olen tänulik, et neid iga aasta ka korraldatakse.
Nagu eelmisedki kommijad, siis esimestel aastatel oli kavas 2-4 filmi maksimaalselt.
2008 aastast hakkasin rohkem käima ja viimased kolm aastat on ikka üle 10 filmi ära vaadatud. Eelmine aasta tuli 19.
Järgmine aasta ostan arvatavasti passi.
Isiklikult meeldib Höff natukene rohkem kui Pöff. Mõlemad muidu väga lahedad üritused ja olen tänulik, et neid iga aasta ka korraldatakse.