Filmiveebi vead
Moderator: Meeskond
Re: Filmiveebi vead
USA top tuludes on millegipärast 1982. aasta The Thing.. jäi häirima
Näitlejate all ei näe seriaale, kus ta näidelnud on.
Kas kella peab igaüks ise õigeks sättima?
Pixie wrote:Kas kella peab igaüks ise õigeks sättima?
Ikka ise!
Väike spikker, kuidas seda teha:
1. Klikka lehe üleval servas olevale lingile "Profiil"
2. Vali vasakul olevast menüüst "Seadistused"
3. Klikka menüüs lingile "Foorumi valikud"
4. Määra "Minu ajatsoon:" valides sealt "UTC + 2"
Mul oli juba automaatselt ajatsooniks määratud UTC + 2.
Rain wrote:Mul oli juba automaatselt ajatsooniks määratud UTC + 2.
Siis sa ei muutnud eelmise kellakeeramise ajal +3'ks või sul oli valitud Reguleeri suveajale üleminekut.
rauls õpetab juba teist korda kella seadistamist.
Foorumi üldise kella panin õigeks (ehk siis, kui oled välja logitud).
Kellamees. :)
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
rauls wrote:4. Määra "Minu ajatsoon:" valides sealt "UTC + 2"
Eem... UTC + 1 on ju õige ajatsoon. Ma olen siin juba nädal aega vale kellaajaga ringi liigelnud, sest mul oli +2, aga see on vale.
Rain wrote:Eem... UTC + 1 on ju õige ajatsoon. Ma olen siin juba nädal aega vale kellaajaga ringi liigelnud, sest mul oli +2, aga see on vale.
irw, pane endal Reguleeri suveajale üleminekut Ei peale ja +2 tagasi.
uLtImAtEcRiTiC wrote:Selliste probleemide puhul andke lihtsalt teada ja teeme korda!
Muidugi oleks mugavam, kui eksisteeriks nimekiri sellistest filmidest, millel foorumiteema on jalutama läinud.
"Klubikomando" on jalutama läinud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re:
Wisegirl wrote:"Klubikomando" on jalutama läinud.
http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopic.php?f=12&t=12217&p=141638#p141638
Mis filmiveebi top'iga juhtus? Juba mõnda aega sassis. :/
Päevik | 2021

KADUNUD FILMIVEEBI ADMINISTRAATOR
Põhja Prefektuur otsib teadmata kadunud 19-aastast Apophist, keda viimati nähti 23. novembril 2011 kell 22:25.
Noormees lahkus siis filmiveebist ning pole siiani oma asukohast teada andnud ega ühtegi viga parandanud. Viimati nähti teda Kohila aleviku skatepargis.
Apophis on 165 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehitusega, brünettide juustega, kannab musta raamiga prille. Seljas oli tal pruuni värvi jope ning tumedad dressid, jalas olid tal kummikud.
Kõigil, kellel on informatsiooni antud isiku kohta, palub politsei helistada lühinumbril 110 või Sopranole koju.
Põhja Prefektuur otsib teadmata kadunud 19-aastast Apophist, keda viimati nähti 23. novembril 2011 kell 22:25.
Noormees lahkus siis filmiveebist ning pole siiani oma asukohast teada andnud ega ühtegi viga parandanud. Viimati nähti teda Kohila aleviku skatepargis.
Apophis on 165 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehitusega, brünettide juustega, kannab musta raamiga prille. Seljas oli tal pruuni värvi jope ning tumedad dressid, jalas olid tal kummikud.
Kõigil, kellel on informatsiooni antud isiku kohta, palub politsei helistada lühinumbril 110 või Sopranole koju.
Zinera wrote:KADUNUD FILMIVEEBI ADMINISTRAATOR
Mis nali see on? Võiks siis vähemalt õiged andmed sisestada
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Apophis wrote:Mis nali see on? Võiks siis vähemalt õiged andmed sisestada
Need andmed on suht ükskõik, mõte loeb. Loodan, et said vihjest aru....