Ristiisad.
Mida teevad selles heade filmide nimekirjas ämblikmehed?
Küsitlus nr. 68 - Lemmik triloogia
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Küsitlus nr. 68 - Lemmik triloogia
The Lord of the Rings
LotR on minu jaoks juba nii ürgne teema, et püüan seda iga aasta või kahe möödudes uuesti vaadata. Niigi vist juba 5-6 korda vaadanud. Ülipikke versioone ka veel pealekauba.
Totaalne filmikunsti laks, mis minust kunagi ei lahtu. Eks see suur armastus algas tegelikult minu filmikire algusaastatest, aga aastate möödudes olen neid meistriteoseid ikka üha uuesti ja uuesti taasavastanud.
See on miski, mille jaoks on alati aega ja mille üksikasju olen õppinud kõrgelt hindama.
Kusjuures sellest sündis nii mu Tolkieni armastus kui ka Jacksoni respekt.
Minu jaoks väga olulised on ka kõik ülejäänud, välja arvatud Spider-Man 3, mida ma triloogia osana ei tunnistagi ja Toy Story, mis pole kunagi eriti korda läinud.
LotR on minu jaoks juba nii ürgne teema, et püüan seda iga aasta või kahe möödudes uuesti vaadata. Niigi vist juba 5-6 korda vaadanud. Ülipikke versioone ka veel pealekauba.
Totaalne filmikunsti laks, mis minust kunagi ei lahtu. Eks see suur armastus algas tegelikult minu filmikire algusaastatest, aga aastate möödudes olen neid meistriteoseid ikka üha uuesti ja uuesti taasavastanud.
See on miski, mille jaoks on alati aega ja mille üksikasju olen õppinud kõrgelt hindama.
Kusjuures sellest sündis nii mu Tolkieni armastus kui ka Jacksoni respekt.
Minu jaoks väga olulised on ka kõik ülejäänud, välja arvatud Spider-Man 3, mida ma triloogia osana ei tunnistagi ja Toy Story, mis pole kunagi eriti korda läinud.
Pole kahtlustki, et LOTR. 9 aastasest saadik tegu olnud suure fanniga. Usun, et olen igat osa sinna 30 kanti küll vaadanud (vbl rohkemgi). Raamatuidki päris mitu korda läbi loetud. Selle järel tuleks kindlasti Godfather
.
Mis teeb "Dollaritest" täpselt triloogia?
Polegi otseselt triloogiaga tegu vist. Lihtsalt mingi hetk keegi tark mees hakkas seda saagat triloogiaks nimetama, et neid parem müüa oleks.
Although it was not Leone's intention, the three movies came to be considered a trilogy following the exploits of the same "Man with No Name" (Eastwood, wearing the same clothes and acting with the same mannerisms).
- Ralf
- love <3
Ja triloogia võib olla ka mõtteline ega eelda filmide omavahelist seotust, "Three Colors"-i osadel on täiesti erinevad tegelased ja story.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
adi wrote:Mis teeb "Dollaritest" täpselt triloogia?
See saaga on triloogia. Sergio Leone tegi nad niimoodi ja kuigi ükski osa pole absoluutselt teisega seotud, on nad, nagu Ralf ütles, mõtteliselt seotud üksteisega. The Man With No Name trilogy, if you will.
Ja Bourne triloogia tõusis mu silmis juba oma endiselt kõrgelt positsioonilt veel kõrgemale.
Mu uus top 3 on:
Dollarid
Godfather
Bourne