Maailma lõpp
Moderator: Meeskond
Re: Maailma lõpp
Harold Camping väitis, et maailm lõppeb 21.okt 2011, nii palju siis sellest.
Maiade kalender on tõesti suvalisest härrasmehest kurjakuulutavam, kuid ei võta sedagi tõsiselt.
Spoiler :
- Spellbound
- Ristiisa

Spoiler without a spoiler. The World is doomed!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

http://www.starpulse.com/news/NextMovie ... _fast_five
Ja märke on kõikjal.....lähen nüüd ronin oma hirmus madalasse keldrisse ja jälgin oma ülejäänud elupäevade jooksul kuidas ämblikute siginemisprotsess in real life välja näeb.
Ja märke on kõikjal.....lähen nüüd ronin oma hirmus madalasse keldrisse ja jälgin oma ülejäänud elupäevade jooksul kuidas ämblikute siginemisprotsess in real life välja näeb.
Natuke huvitav, et see postitus jäigi teemaalgataja jaoks viimaseks. 
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Maailma lõpp tuleb siis kui ise ära sured.
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Täna on praegu maailma lõpp 
Avengers assemble!
Avengers assemble!
- lostinthemist
- Ristiisa

Kas sa nagu mingi 10 päeva tagasi ei väitnud midagi muud?
lostinthemist wrote:Kas sa nagu mingi 10 päeva tagasi ei väitnud midagi muud?
Väitsin küll ja olen selles kindel
Avengers assemble!
Avengers assemble!
- lostinthemist
- Ristiisa

Ma ei tea, kas ma olen Nirvanas või mitte, aga kell on pool viis öösel ja vaatan aknast välja - ikka pole seda kuradi maailmalõppu siin. Mjölnir, kus on see paradiis, mida sa lubasid??
lostinthemist wrote:Ma ei tea, kas ma olen Nirvanas või mitte, aga kell on pool viis öösel ja vaatan aknast välja - ikka pole seda kuradi maailmalõppu siin. Mjölnir, kus on see paradiis, mida sa lubasid??
Mul küll on paradiis siin olemas
Avengers assemble!
Avengers assemble!
Kui juba maailma lõpust räägime, siis mina ei näe küll mingit mõtet poodidest nende pisikeste kilekotikeste eemaldamisel, sest seda planeeti enam ei päästa ju enivei.
Päevik | 2021

Ronet wrote:Kui juba maailma lõpust räägime, siis mina ei näe küll mingit mõtet poodidest nende pisikeste kilekotikeste eemaldamisel, sest seda planeeti enam ei päästa ju enivei.
Ei võtaks ülemäära tõsiselt selliseid asju. Nii palju kui on ka teadlasi, on ka uuringuid, arvamusi, teooriaid.

Heh, arvasin siiamaani, et olete kogu aeg "This is the End'i" teemasse postitanud, ja olin pisut segaduses, kui ma antud teemat filmide alafoorumist ei leidnud. Nimelt kirjutan hetkel esseed teemal "Tulevik on meie kätes" ja Roneti jagatud lingid sattusid üsnagi kasulikud olema. Tasuta kilekottide keelustamisele olen kahe käega poolt.