Kolmandas CSI sarjas peab uurimismeeskond New Yorkis kuriteopaiku uurima, sest ka seal ei vii tunnistajad või ülestunnistused alati usaldusväärse tõeni. Detektiivid Mack Taylor (Gary Sinise), Stella Bonasera (Melina Kanakaredes) ja teised teevad kõik, et tõde ei jääks varjatuks.
Mulle meeldivad Kriminalistid ja Miami. Alguses oli Miami vastu karva, aga suhete ja emotsioonide mäng on seal vist isegi parem kui Kriminalistides. :roll:
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Olen Ise Kah Paar CSI NY Osa Vaadanud, ja Hetkel meeldib mulle NY kõige rohkem... Miamis hakkam mind Se Horatio Ära Tüütama...., Kriminalistidel kh midagi viga ei ole aga eelistan New Yorki
Chras wrote:Olen Ise Kah Paar CSI NY Osa Vaadanud, ja Hetkel meeldib mulle NY kõige rohkem... Miamis hakkam mind Se Horatio Ära Tüütama...., Kriminalistidel kh midagi viga ei ole aga eelistan New Yorki
Horatiol ei ole midagi viga, ta ongi tehtud selliseks, ja seda väga hästi...
Forza wrote:Horatiol ei ole midagi viga, ta ongi tehtud selliseks, ja seda väga hästi...
No see oli tema arvamus ning minugi meelest Horatio kuidagi (ei tea kas nyyd "Ylbe" oleks see 6ige s6na) emotsionaalitu, naeratamas teda n2ha on harv juhus. Kui v6rrelda teda Crissomiga, siis eelistan iga kell Crissomit, kuna ta tundub juba selline targem ning positiivsem.