Möla!
Moderator: Meeskond
Re: Möla!
Puude lõhkumine (+ saun) mõjub mulle nagu spapuhkus. Ainult et see on tasuta. Nädalavahetusel kokku umbes 16 tundi kreis- ja kettsaage, erinevaid kirveid ja kiile. Puhas nauding. Mingite robotitega (kes isegi autodeks ei muutu) seda lõbu rikkuma? Ei, aitäh 
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Puude lõhkumine (+ saun) mõjub mulle nagu spapuhkus. Ainult et see on tasuta. Nädalavahetusel kokku umbes 16 tundi kreis- ja kettsaage, erinevaid kirveid ja kiile. Puhas nauding. Mingite robotitega (kes isegi autodeks ei muutu) seda lõbu rikkuma? Ei, aitäh
Igaühele oma.
Kui aga perekonnas on levinud nõrk selg (nagu meil), siis ma teen kõik, et mitte seljale liiga teha. Vastasel juhul on mu tulevik ette teada: ma ei suudaks ennast vanuses 70+ (kui üldse elan nii kaua) sirgeks ajada. Vanaema oli selline, ja nüüd ema kõige vanem vend on selline (ja emal on peale ühte aiatöö päeva jubedad seljavalud).
Onu käib ringi nagu oleks tool selga köidetud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Spoiler :
Nonii, http://hundredpushups.com/ , who's with me??
Võtan selle ette, vaatan, mis saama hakkab.
Rain wrote:Nonii, http://hundredpushups.com/ , who's with me??![]()
Võtan selle ette, vaatan, mis saama hakkab.
I'm so excited! Tänud, et jagasid. =)
Lisan selle oma harjutustele juurde.
Huvitav, kas asi on selles, et ma tüdruk olen, aga üldse ei meeldi need "õiged" kätekõverdused (no, saan hakkama küll, aga seljale mõjuvad), eelistan põlvedele toetamist.
On the other note: naabri juures käis uurija pilte näitamas ja küsimusi küsimas. Mida mina tunnen ja mõtlen? Kadedust! Ja et.. ma tahan kaaaaaa pilte vaadata ning küsimustele vastata.
On the other note: naabri juures käis uurija pilte näitamas ja küsimusi küsimas. Mida mina tunnen ja mõtlen? Kadedust! Ja et.. ma tahan kaaaaaa pilte vaadata ning küsimustele vastata.
- lostinthemist
- Ristiisa

Käisin eile Club Privés, stand-up comedyt vaatamas. "Stand-up Comedy with Louis and Eric".
Õe miski kliendi sõber esines, seepärast läksin.
Kui kõrvale jätta asjaolu, et asukoht on eriline mülgas (tõsiselt, väga ülbe baarimees, väga haisvad vetsud- vetsuhais ulatus ka saali, ning väga-väga kleepuv põrand ning ülitolmused laealused "asjad"), siis šõuga jäin väga rahule!
Juttude järgi oli enamus vaatajaid nö püsikliendid.
Esimesena oli laval Louis Zezeran, suutis kohalikku elu-olu naljadesse panna, suurepärane!
Teisena Eric Seufret, jättis kõige lahjema mulje, tundus krampis või.. siuke... nojah.
Seejärel austraallane Evin Donohoe, osad naljad olid päris head.
Peale pausi olid laval koos Louis ja Eric, kahekesi olid nad paremad kui Eric üksinda.
Viimane esineja oli britt Ava Vidal, kes teenis publikult kõige valjema ja pikema aplausi.
Õe miski kliendi sõber esines, seepärast läksin.
Kui kõrvale jätta asjaolu, et asukoht on eriline mülgas (tõsiselt, väga ülbe baarimees, väga haisvad vetsud- vetsuhais ulatus ka saali, ning väga-väga kleepuv põrand ning ülitolmused laealused "asjad"), siis šõuga jäin väga rahule!
Juttude järgi oli enamus vaatajaid nö püsikliendid.
Esimesena oli laval Louis Zezeran, suutis kohalikku elu-olu naljadesse panna, suurepärane!
Teisena Eric Seufret, jättis kõige lahjema mulje, tundus krampis või.. siuke... nojah.
Seejärel austraallane Evin Donohoe, osad naljad olid päris head.
Peale pausi olid laval koos Louis ja Eric, kahekesi olid nad paremad kui Eric üksinda.
Viimane esineja oli britt Ava Vidal, kes teenis publikult kõige valjema ja pikema aplausi.