Komöödiasarjakiiks: mulle ei meeldi vaadata mingit casti live'i või näha making of'i komöödiaseriaalidest, mis näitab hullult kiljuvaid fänne ja naermist iga asja peale. Tihti meeldib üldse mõelda, et ma olen selle sarja ainuke fänn ja ainuke inimene, kes kõikidest naljadest aru saab.
Ma olen see, kel on kinnisidee numbritega 5 ja 0. Telekat vaadates või muusikat kuulates peab volume tase lõppema ühe numbriga neist. Samamoodi Photoshop'iga midagi nokitsedes - pildi mõõtmed ja siis erinevate efektide tugevus. Kindlasti on muude asjade puhul ka, aga mainitud tegevuste korral jääb see pidevalt ette.
uLtImAtEcRiTiC wrote:Köhin kell 16:41 ning seejärel liigun külmkapi juurde kell 16:43.
Pixie wrote:Ma olen see, kel on kinnisidee numbritega 5 ja 0. Telekat vaadates või muusikat kuulates peab volume tase lõppema ühe numbriga neist.
Pagan, ma pean jälle Pixit tsiteerima, mul täpselt sama nagu Monki sündroom. Vean kihla, et kui akna link on viltu siis sa keerad selle ka otseks, ma küll keeran.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kui ma juukseid olen pesnud, nuusutan neid terve päeva jooksul iga natukese aja tagant. Nagu praegugui, arvuti ees istudes. Ja eile bussis. Ja kontserdil.
Ja mul on komme kõrvanibusid kõrvaauku panna (eriti külmade ilmadega). Sest mulle meeldib jahe tunne, mis sellega kaasneb. Hah, see on nii imelik.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kõik peab puhas ja korra olema. Mõnikord häirib mind isegi väike plekk ukse peal, siis ma pean selle eemaldama, st terve ukse ära pesema, rääkimata akendest jne.
Vigun päris palju, et oma tahtmist saada ka...
Ja mulle ei meeldi inimesed, kes lasevad end kamandada.