Ei saa lisada kommentaari, ega lugeda kommentaare. Ütleb, et valitud teemat pole. What gives?
Hiljuti lisasin tagantjärgi hindeid vaadatud filmidele/seriaalidele. Pidevalt komistasin sama probleemi otsa. Või oli nii, et link foorumist ei viinud vastava filmi/seriaali lehele, vaid FV avalehele.
Selliste probleemide puhul andke lihtsalt teada ja teeme korda! Muidugi oleks mugavam, kui eksisteeriks nimekiri sellistest filmidest, millel foorumiteema on jalutama läinud.
uLtImAtEcRiTiC wrote:Selliste probleemide puhul andke lihtsalt teada ja teeme korda! Muidugi oleks mugavam, kui eksisteeriks nimekiri sellistest filmidest, millel foorumiteema on jalutama läinud.
Millest see võib olla, kui ma tahan filmide alt näiteks 2011. aasta filme otsida, ja viskab ette "404 Not Found" errori? :/ Ükskõik, mis kriteeriumi järgi ma ka ei otsiks.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
7 lehekülge on pikk joru, mida läbi kaevata. Kuid mainiksin ära, mis foorumi osas üpris häiriv on. Nimelt puudub "vaata oma postitusi" nupp menüüs. Jah, ma tean, et enda profiili alt saab selleni, kuid tegu on praktilise mugavusega, mis annab kõvasti juurde. Teoorias see ei tohiks olla ka midagi keerulist. Foorumi koodi haldajal oleks vaid vaja ridu sisestada.
Sirvisin kiirelt kõik 7 lehekülge läbi. Huvitav, milles võiks asi olla, kui profiili alt postitada päevikusse vaadatud seriaali ja ta nö ei tunne seriaali ära? Grey anatoomiast jutt.
Ma olen täitsa kindel, et kellelgi oli veel selline probleem, aga ma ei suutnud seda postitust kohe leida. :/
Wisegirl wrote:Sirvisin kiirelt kõik 7 lehekülge läbi. Huvitav, milles võiks asi olla, kui profiili alt postitada päevikusse vaadatud seriaali ja ta nö ei tunne seriaali ära? Grey anatoomiast jutt.
Ma olen täitsa kindel, et kellelgi oli veel selline probleem, aga ma ei suutnud seda postitust kohe leida. :/
hint mainis seda 4 postitust tagasi.
Vaatasin üle, see on jälle see ülakoma kamm, mida otsimisel ka ei taha leida. Peksame Webmaster't.
Aitäh "Grey anatoomia" funkab seriaalipäevikus nüüd kenasti.
Filmi- ja seriaalipäeviku puhul - kas aitaks linkide parandusprotsessi see, kui teada anda, kuhu seriaalile või filmile klikates satun? Näiteks "Grey anatoomia" viib "Robotite" peale. Ja "House" suunab mu "Shrekile".
Wisegirl wrote:Filmi- ja seriaalipäeviku puhul - kas aitaks linkide parandusprotsessi see, kui teada anda, kuhu seriaalile või filmile klikates satun? Näiteks "Grey anatoomia" viib "Robotite" peale. Ja "House" suunab mu "Shrekile".