Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Moderator: Meeskond
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) on piraat, kellel elus eriti ei ole vedanud, sest peale muude hädade on tal ka verevõlg "Lendav Hollandlane" kapteni Davey Jonesi ees ning kui ta sellest ei vabane, siis langeb ta igavese needuse alla. Elizabeth (Keira Knightley) ja Will (Orlando Bloom) ei ole just kõige õnnelikumad, kui Jack tõmbab ka neid oma hädadesse.
Film on järg 2003. aasta kassahitile "Kariibi mere piraadid".
Täielikku tutvustust loe siit.
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) on piraat, kellel elus eriti ei ole vedanud, sest peale muude hädade on tal ka verevõlg "Lendav Hollandlane" kapteni Davey Jonesi ees ning kui ta sellest ei vabane, siis langeb ta igavese needuse alla. Elizabeth (Keira Knightley) ja Will (Orlando Bloom) ei ole just kõige õnnelikumad, kui Jack tõmbab ka neid oma hädadesse.
Film on järg 2003. aasta kassahitile "Kariibi mere piraadid".
Täielikku tutvustust loe siit.
- virsikukompott
- Batman alustab

Jah just :wink: Treiler oli nagu tõesti ülihea...No nii koom, et ma naersin ka paar minutit selle üle
Ma ka juba ootan, ei suuda ära oodata...See tuleb alles suvel no kammooon
http://adisney.go.com/disneypictures/pirates/ TREILER
http://adisney.go.com/disneypictures/pirates/ TREILER
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Ma tahaks tegelikult täiega teada, kuidas on üldse võimalik, et sellel filmil juba hinne on olemas kui seda pole veel kuskil näidatud? Sama käib ka filmi "Da Vinci kood" kohta, mis esilinastub Cannes'i filmifestivalil. Hea pettus. Igal juhul, loodan sama head järge nagu esimene oli. 2. Ja 3. osa peaksid siis tegelikult tervik olema, kuid kuna ühe filmina oleks see tegevus liialt pikaks ja liialt kiirustatud olnud otsustati teha 2 filmi.
Igal juhul, loodan sama head järge nagu esimene oli. 2. Ja 3. osa peaksid siis tegelikult tervik olema, kuid kuna ühe filmina oleks see tegevus liialt pikaks ja liialt kiirustatud olnud otsustati teha 2 filmi.
Kolmas osa...teistki veel pole näinud juba lärad kolmandast??
kust sa juba kolmandast kuulisd??
Kolmas osa...teistki veel pole näinud juba lärad kolmandast??
kust sa juba kolmandast kuulisd??
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
-
KiizuTchessy15
- Teadmata kadunud