Unenäod

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Re: Unenäod

Post by Kickflick »

Viimasel ajal näen unes muudkui mingit kummalist värvide möllu ja segadust.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Seekord nägin unes The Sims 2 maja ehitamist. :| Mingi beach house wannabe oli.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Inceptioni stiilis dream-within-a-dream oli.
ImageImageImage
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

The X-Files, olin pealtvaataja rollis kudiagimoodi, nägin, kuidas Scully ja Mulder üritasid mignit case'i lahendada, aeg-ajalt samastusin nendega.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sain just vihje, et vaatan liiga palju 24, sest tegin unes Kieferiga pilti ja uploadisin selle facebooki kah.
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Läksin unes oma sõbrale külla, kes kolib üsna pea oma korterist välja. Sinna korterisse oli ta viimasena jäänud, kes välja kolib. Ta läks närvi selle üle, et üks eelmistest elanikest oli talle maha jätnud puidust panni. See puidust pann oli hiigelsuur ja kohmakas.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Täna nägin näiteks seda, et olin kuskil peol ja keegi juhtis mu tähelepanu tõsiasjale, et mul on vasak silm puudu ning selle asemel vaatab vastu ainult tühi silmakoobas. Läksin siis peegli ette, raputasin oma pead veits ja silm naases ilusti oma kohale.
ImageImageImage
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Nägin mõnda aega tagasi üht unenägu mis siiani meeles (harv juhus). Jooksin koju, läksin teisele korrusele (oma maja), vaatasin aknast välja, mulle oldi järele jõutud, nägin et siseneti eesuksest, tuldi trepist üles, olin kivistunud, üks suur mees tuli tuppa, ütlesin, et ärgu tehku mulle haiget, teen ükskõik mida, ta lõi mind, siis taipasin, et pean täitsa vait olema. Võttis mind kaasa. Unenägu lõppes.

Mäletan kui kunagi ammu (ammu) nägin unes, et oli bussiõnnetus, bussis olid ka sugulased/tuttavad. Ärgates oli kergendustunne suur. Mingi aeg nägin unes ka et toimusid mitmete sugulaste matused ühelajal.Hirmus.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Viimati nägin BSG-teemalist und. Kahjuks täpsemalt enam ei mäleta, aga keegi laeva pardal oli sabotöör. Oli palju tulistamist ning tulnukaid. Olenemata sellest, et BSG's ei olnud üldse tulnukaid. :pööritus: Keskset rolli mängis Boomer/Athena/Eight (kumbki neist).
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ekskursioon Hiinas, kuskil mägedes. Palju lund.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Nägin unenäos uudist, et Elijah Wood tegi enesetapu. wtf?
Mingid Wilfred'i mõjutused vist
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Pixiele rääkisin juba, et nägin unes, kuidas läksin tuttavate kambaga kuhugi korterisse ööbima. Tema oli seal, rääkisime juttu. Mõni aeg hiljem tuli mu õde sinna, tema mulle ei vastanud ja ignoreeris mind.
Ühel hetkel leidsin end metsast, suure puu alt, kus oli kahe mehe, ühe noore tüdruku ja minu surnukehad, teadsin, et karu oli meid tapnud (Mul oli kuidagi pool paremat jalga kadunud).
Olgu.. arvasin, et sain kõigest aru, läksin tagasi korterisse ja ütlesin Pixiele, et ma arvan, et ma olen surnud, ja tema arvatavasti räägib minuga ainult sellepärast, et ei tea veel, et ma surnud olen.

Hmm... jah. Külmetus on mu unenägudele sel nädalal hea boosti andnud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Käisin Red State Q&A'l ja nägin Kevin Smith'i.
Mingi hetk hiljem muutus asi Kosmiliseks Kossumatšiks. Venisin nagu Jordan..
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Nägin unes, et olin pileti ostnud või piletit ostmas etendusele "Oscar ja Roosamamma:Kirjad jumalale", aga siis kuulsin, et üks peategelastest, Ines Aru on surnud. Nutsin kaua.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Panen kirja enne, kui ära unustan. Oli mingi pidu, kohtasin vanu sõpru, umbmäärane tants ja trall, tehti pilte. Ja mis kõige üllatavam, ma nägin fotodel normaalne välja. That never happens!
Post Reply