Uus filmiveeb
Moderator: Meeskond
Re: Uus filmiveeb
Ma ka uue foorumi kujundusega nüüdseks juba täiesti harjunud ja rahul. Küll aga võiks midagi ette võtta filmiveebi avalehel olevate uudiste piltidega, mis on tobedalt moonutatud. Ma küll käin avalehel harva, põhiliselt lähen otse foorumissse, aga need moonutused seal riivavad ju kohe silma!
Well, ma olen ka nüüdseks selle kujundusega kohanenud. Aga üks asi segab mul see, et kui ma tahan sisse logida, siis tuleb mingi error ette vms, kuigi mul kasutajanimi ja parool õiged. Et mida teha?
raiz wrote:Well, ma olen ka nüüdseks selle kujundusega kohanenud. Aga üks asi segab mul see, et kui ma tahan sisse logida, siis tuleb mingi error ette vms, kuigi mul kasutajanimi ja parool õiged. Et mida teha?
Logid ülevalt sisse? Proovi foorumi alt.
Logisin tõesti ülevalt, aga ei teadnud, et foorumi alt saab ka. Igaljuhul aitäh.
mis error ülevalt tuleb? mul küll ei tule
Üks väike asi jäi silma. Need samad õnnetud filmid-seriaalid lehed. Valides sealt aasta järgi sorteerimise, ei suuda Explorer uut aadressi kokku panna. Võib-olla 9 suudab - pole hetkel vastavat masinat käepärast. Varasemad mitte - ja Explorerite arvestuses on neil endiselt ülekaal. Vormi saatmisel küll võtab hetkel valitud option tagi seest tekstiväärtuse, saatmata vormil (nagu kõnealustel lehtedel) ta seda ei tee. Üks võimalus on kõigile valikutele viisakalt "value" atribuut lisada. Alternatiiv oleks asenda sortTable funktsioonis rida
reaga
Code: Select all
window.location.pathname = page + "/aasta/" + document.sorteering.year.value + "/1/";reaga
Code: Select all
window.location.pathname = page + "/aasta/" + document.sorteering.year.options[document.sorteering.year.selectedIndex].text + "/1/";Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Mis toimub? Nimelt teema pealkirjad on teadmata kadunud.

Kiire inspektsioon näitab, et "pealkirjata" teemad on kõik need, mis on kunagi mõnest teisest teemast lahku löödud. Tean, sest olen ise need enamus teinud. Ega vist muud ei jää üle, kui pealkirjad käsitsi tagasi panna.
Apophis jooksutas enne mingit Support Toolkit'i, mis parandas ära vanad Spoiler tag'd, kui ma ei eksi. "Külalise" postituste värki aga mu mõistus ei võta.
Apophis jooksutas enne mingit Support Toolkit'i, mis parandas ära vanad Spoiler tag'd, kui ma ei eksi. "Külalise" postituste värki aga mu mõistus ei võta.
Märkasin, et on tore võimalus seriaalile/filmile antud hinnangut muuta, kuid kas oleks võimalik oma hinne täiesti eemaldada?
Last edited by Pixie on 14. September 2011, 17:49, edited 1 time in total.
Pixie wrote:Märkasin, et on tore võimalus seriaalile/filmile antud hinnangut muuta, kuidas kas oleks võimalik oma hinne täiesti eemaldada?
Nüüd saab eemaldada ka ilmselt, minu hinnatute alt.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Ei tea, kas see on siit juba läbi käinud, aga kas tõesti ei ole muud võimalust, kui, et iga uus refresh toob selle rohelise reklaami vasakul ette. Enne oli imo nii, et ühe korra kinni paned, siis enam ei tule, aga praegu on kohe, nii kui kuskilt alafoorumilt tagasi foorumi pealehele tulen, see jälle tagasi.

Apophis wrote:Nüüd saab eemaldada ka ilmselt, minu hinnatute alt.
Väga hea.
Forza wrote:Ei tea, kas see on siit juba läbi käinud, aga kas tõesti ei ole muud võimalust, kui, et iga uus refresh toob selle rohelise reklaami vasakul ette. Enne oli imo nii, et ühe korra kinni paned, siis enam ei tule, aga praegu on kohe, nii kui kuskilt alafoorumilt tagasi foorumi pealehele tulen, see jälle tagasi.
Chrome + AdBlock ja mitte kuskil ei tule reklaame ega taolist jama.
- Ralf
- love <3
defexer wrote:Forza wrote:Ei tea
Chrome + AdBlock ja mitte kuskil ei tule reklaame ega taolist jama.
Täpselt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora

Näiteks selline variant, aga peate siis leppima, et BestFilmi bänner lükkaks kogu kupatust veidi allapoole, mis oleks fine minu raamatus.