Rannavalve
Moderator: Meeskond
Rannavalve
Rannavalve
Baywatch (1989 – 2001)
"Rannavalve", üks teleajaloo menukamaid seriaale, räägib rannavalvurite tööst ja elust ühes rahvarohkes Los Angelese rannas. Noorte rannavalvurite toimetusi juhib kogenenud Mitch Buchannon (David Hasselhoff), kes on seda tööd teinud juba kümneid aastaid.
Loe täielikku tutvustust siit
Baywatch (1989 – 2001)
"Rannavalve", üks teleajaloo menukamaid seriaale, räägib rannavalvurite tööst ja elust ühes rahvarohkes Los Angelese rannas. Noorte rannavalvurite toimetusi juhib kogenenud Mitch Buchannon (David Hasselhoff), kes on seda tööd teinud juba kümneid aastaid.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

Re:
Ma ei tea, minu arust siiski klassika. Lapsepõlves sai ikka huviga vaadatud.Kaido wrote:minu jaoks oli see sari küll nii mõttetu
Ainuüksi Davidi vaatamine ajas naerma
Aga nagu ikka vanade heade seriaalidega, vanemad osad on paremad ning aja jooksul jõuab seriaal täieliku hääbumiseni (Baywatchi puhul hetkel, kui tegevus Hawaiisse liikus).
Re: Re:
Hea Aasta wrote:Ma ei tea, minu arust siiski klassika. Lapsepõlves sai ikka huviga vaadatud.Kaido wrote:minu jaoks oli see sari küll nii mõttetu
Ainuüksi Davidi vaatamine ajas naerma
Aga nagu ikka vanade heade seriaalidega, vanemad osad on paremad ning aja jooksul jõuab seriaal täieliku hääbumiseni (Baywatchi puhul hetkel, kui tegevus Hawaiisse liikus).
Mulle Hawaii meeldis isegi rohkem. Natuke tõsiselt võetavam kui tavaline Baywatch.
ja pealegi Hawaii's oli Krista Allen.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Rannavalve
tegelen vaikselt Baywatchi vaatamisega, aga ma alustasin juba 2010 alguses ja pole esimest hooaega veel läbi saanud. muidu ülimõnusa atmosfääriga sari, kõige parem on vaadata öösiti ja pilves peaga
Re: Rannavalve
Kunagine suur lemmik. Mäletamistmööda meeldisid vist isegi Hawaii episoodid tsipa rohkem. Kanal12st olen mõnel korral vaadanud, ei mäleta üldse, et esimesi osi näinud oleks. Michael Newmani tegelaskuju oli suur lemmik.
Mäletan et kunagi sai vaadatud osa kus Mitch surma sai, kus ma alles nutsin, osa lõpus selgus, et tegemist oli unenäoga vms.
Mäletan et kunagi sai vaadatud osa kus Mitch surma sai, kus ma alles nutsin, osa lõpus selgus, et tegemist oli unenäoga vms.