Mõrvar meie seas
Moderator: Meeskond
Mõrvar meie seas
Mõrvar meie seas
Mindhunters
Kaheksa FBI profileerijat saadetakse üksikule saarele, et täita seal viimane etapp õppusest. Asi muutub aga ehmatavalt reaalseks kui noored järgemööda surema hakkavad. Kuna peale nende pole saarel kedagi, tekib küsimus, kes neist seda teeb?
Terviklikku tutvustust loe siit.
Mindhunters
Kaheksa FBI profileerijat saadetakse üksikule saarele, et täita seal viimane etapp õppusest. Asi muutub aga ehmatavalt reaalseks kui noored järgemööda surema hakkavad. Kuna peale nende pole saarel kedagi, tekib küsimus, kes neist seda teeb?
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Ralf
- love <3
Minu silmis Harlini parim film, arengut ja lavastajaoskuste kasvamist on näha. Näitlejatevalik on üpris korralik ning asjale lisab jumet ka tuntumate nägude esmajärgus maha tapmine (mis on Renny filmidele ka küllaltki omane). Leidub paar kummalist/ebausutavat kohta lõksude koha pealt, ent üldjuhul on tegu hea põnevikuga, mis kannatab mitmekordset vaatamist ja mille lõpp ei ole sugugi kehv.
7,5/10
7,5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
mulle meeldis see film ka vga, põnevust ikka jagus, kahjuks ma ei ninud seda titsa algusest peale kuid jah lõpp oli vga põnev.
Aga mõrtsuka suhtes panin ma kll mda, see mustanahaline kitus tpselt nii nagu oleks tema mõrtsukas, miks ta seda naist taga ajama hakkas?
Aga mõrtsuka suhtes panin ma kll mda, see mustanahaline kitus tpselt nii nagu oleks tema mõrtsukas, miks ta seda naist taga ajama hakkas?
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Re: Mõrvar meie seas
Superhea film. Pilk oli ekraanil kinni algusest lõpuni.
10/10
Spoiler :
Spoiler :
10/10