Küsitlus nr. 67 - Parim suvefilm 2011
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 67 - Parim suvefilm 2011
Kommentaarid siia teemasse.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Küsitlus nr. 67 - Parim suvefilm 2011
Sellest valikust läheb hääl filmile X-Men: First Class
uLtImAtEcRiTiC wrote: X-Men: First Class
Täitsa nõus, kuigi Potter oelks ka päris hea variant...
Hääl läks Fast Fivele kuna ma olen siit ainult teisena Piraate näinud. Kindlasti ka oleks X-Men selle vääriline, isegi olen üsna kindel kuid kuna ma pole seda veel näinud siis ei hakka pimesi panema.
Sellest nimekirjast olen hetkel vaid 3 filmi näinud-Piraadid,Harry Potter ja Transformerid. Hääl läks Harry Potteri viimasele osale.
Mingit ülepea edu kellelegi üldse ei annaks, ootaks Conani ära siis vaatab, mis saab. Muidu, kas Kapten Ameerika, Thor või X-mehed.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Ma olen hetkel ainult 4/10'st näinud, seega ei hakka veel vastama. Aga noh, siiamaani on neist neljast parim olnud Fast Five.
viskasin THORile. captain americat pidin tallinnas vaatama, aga magasime szolnokis purjus peaga seansi maha. potterile ei raatsind anda häält.
Super 8 - 8/10
X-Men: First Class - 8/10
Thor - 7(8)/10
Captain America: The First Avenger - 7/10
Rise of the Planet of the Apes - 7/10
Fast Five - 6/10
Transformers: Dark of the Moon - 5/10
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - 4/10
X-Men: First Class - 8/10
Thor - 7(8)/10
Captain America: The First Avenger - 7/10
Rise of the Planet of the Apes - 7/10
Fast Five - 6/10
Transformers: Dark of the Moon - 5/10
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - 4/10
Haters gonna hate, aga Super 8.
- Spellbound
- Ristiisa

Et nagu hallooo....! Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 muidugi. Mis Asgardi wannabed, rääkivad ahvid ja sinised mutandid, Harry Potter pani kõik kinni. The End of an era ju

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Spellbound wrote:Et nagu hallooo....! Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 muidugi. Mis Asgardi wannabed, rääkivad ahvid ja sinised mutandid, Harry Potter pani kõik kinni. The End of an era ju![]()
Nõus, nõus. Potteri lõpupauk oli võimas. Auklik nagu ikka. Parem kui enne vähemalt.
Fiennes võib nüüd rahus Shakespeare`i lugeda, kuigi tema etteaste Voldemortina ajas silmad punni küll.
Thor, Super 8, Transformers: Dark of the Moon, Captain America: The First Avenger on ikka veel ootel.
Uskumatu, mõnikord üllatan isegi iseennast. Minusugune peaks Super 8-i ammu näinud olema.
Thor ja Captain America lükkan kaugele kaugele. Lihtsalt ei huvita
Transformers 3 ka vaatamata, aga kahju ka pole. Erinevalt Marveli toodangust tean täpselt mida Transakatest oodata. Seega ei kiirusta ka vaatama. Ainult Super 8-st on kahju.
Seni parim on kahtlemata X-Men: First Class(8/10).
Parem kui Singer? No peaaegu, peaaegu. X-Meni uut sissekannet oli rõõm vaadata. Eriti veel seetõttu, et see purustas igasugused eelarvamused.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(8/10) oli nii või naa oodatuim ja seegi täitis oma ülesande nagu valatult.
Rise of the Planet of the Apes(7,5/10) on kindlasti selle suve parim linateos. Hindes see küll ei kajastu, aga ütleme nii, et igal tavalisel blockbuster suvel sellist kino pole võimalik tarbida.
Fast Five(7/10) oli rumal, aga lõbus. Parem kui Fast and Furious? Parem kui The Fast and the Furious? Jah ja ei. Rumalam? Jah.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides(4/10) ehk miks peaks Jacki magama panema.
- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
100% nõus LiveForThisi järjestuse ja kommentaaridega.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com