Vabaduse laul 20.08.2011 - Sinead O'Connor, Kerli jpt.
Moderator: Meeskond
Re: Vabaduse laul 20.08.2011 - Sinead O'Connor, Kerli jpt.
Kui sa tähele pole pannud, siis ma olen kogu aeg (kuna mul läks meelest ära, ükskord küll ütlesid, kus su maakoht tegelikult asub) Rapla öelnud selle kohta 

Saadan sulle tervisi sinna.. Keilasse siis! 
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Mulle küll meeldis.
Olin kallite inimestega seal (lisaks oli tuttavaid igal pool näha). Kõik esinejad meeldisid, ei ole midagi halba ütleda, igal esinejal oli midagi erilist ja omapärast, ja sellise ürituse puhul oligi hea, et oli midagi igale maitsele.
Kui Vabaduse laul poleks tasuta olnud, kas siis vingutaks nii palju?
Olin kallite inimestega seal (lisaks oli tuttavaid igal pool näha). Kõik esinejad meeldisid, ei ole midagi halba ütleda, igal esinejal oli midagi erilist ja omapärast, ja sellise ürituse puhul oligi hea, et oli midagi igale maitsele.
Kui Vabaduse laul poleks tasuta olnud, kas siis vingutaks nii palju?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Wisegirl wrote:Kui Vabaduse laul poleks tasuta olnud, kas siis vingutaks nii palju?
Tõenäoliselt.
Ühinen Tõnis Mäe arvamusega, Ivo Linna pani oma jutuga täiesti võssa. Kaua neid vanu isamaalisi laule ikka joriseda, uued noored ja andekad lauljad mõjuvad palju värskendavamalt.
Tõnis Mägi jah räägib asjalikku juttu, suhtlesin temaga PMi paberlehe tarvis ka ja ta ikka teab, millest räägib. Ivo Linnaga õnneks ei rääkinud 
Kui kedagi huvitab, siis võtsin oma mõtted lühidalt kokku ka:
http://www.postimees.ee/541336/kaarel-arb-kaks-vabaduse-laulu/
Kui kedagi huvitab, siis võtsin oma mõtted lühidalt kokku ka:
http://www.postimees.ee/541336/kaarel-arb-kaks-vabaduse-laulu/
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Asjalik kirjatöö, ühtib suures osas minu arvamusega: esinejate nimekirjaga oleks saanud tutvuda ka enne kontserdile minekut, välistades seeläbi võimaluse pärast hädaldada, et miks mingid hipid Tõnis Mägi asemel laulsid.