Hostel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

claronita
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by claronita »

igavax jäi ja väga ebatarantinolik
lihtsalt jõhkruse peale mindud...
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

See on Eli Rothi, mitte Tarantino film. Tarantino lihtsalt esitles seda.
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by JigSaw »

Juba mässavad teise osa kallal.
Change one thing, change everything.
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mulle ikka tegelikult sitaks meeldis. Meeldis see, et oli väike ameerikalik säde ka sees. Film ise oli muidugi suht brutaalne, kuid ei kahetse midagi...
ImageImageImage
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Filmil oli enne kinno jõudmist palju potentsiaali, kui Eli Roth paistis treilerite ja klippide põhjal tagasi toovat vanat gore-žanri ja seda Hollywoodi ja Ameerika kastmes. Eelreklaamiga suudeti inimesed piisavalt kihevile ajada, et pettumus aina suurem oleks. Muidugi ei saa öelda, et kõik pettuma pidid. Mina igatahes mingil määral sain tünga ja arvestades, mis mulje mulle jäi eelpropagandast nii telekas kui internetis, võin kindlalt öelda, et mind tõmmati tillist.

Või, nagu üks IMDb kommenteerija ütles - meile tuuakse ninna hamburgeri lõhn ja Eli Roth annab toore pihvi.
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Ootused olid kindlasti suuremad aga loodame et teine osa tuleb parem :wink:
mammuu-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by mammuu- »

mm , ei olnd jube , rõve ega midagi , ei meeldinud eriti 4/10
meinteil
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by meinteil »

Fletchu wrote:Filmil oli enne kinno jõudmist palju potentsiaali, kui Eli Roth paistis treilerite ja klippide põhjal tagasi toovat vanat gore-žanri ja seda Hollywoodi ja Ameerika kastmes. Eelreklaamiga suudeti inimesed piisavalt kihevile ajada, et pettumus aina suurem oleks. Muidugi ei saa öelda, et kõik pettuma pidid. Mina igatahes mingil määral sain tünga ja arvestades, mis mulje mulle jäi eelpropagandast nii telekas kui internetis, võin kindlalt öelda, et mind tõmmati tillist.

Või, nagu üks IMDb kommenteerija ütles - meile tuuakse ninna hamburgeri lõhn ja Eli Roth annab toore pihvi.

kuldsed sõnad!
pettumus milline...
"No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore I am no beast."
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Lugedes eelmisi poste, et film on ülehaibitud ja pettumus, siis ma ei hakkanud üldse ootusi kõrgeks seadma. Arvasin, et tuleb jama, aga üllatusin mingil moel. Nagu öeldi enne, idee on tõepoolest hea, aga teostuse osas jäi midagi puudu. Vahel on küll mõnusalt verine, mõned kohad olid küll pisut... tegid tunde ebamugavaks.
Üldiselt ma eelistaksin "Saagi" "Hosteli" asemele.
6,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Liska
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Liska »

Ei olnud otseselt õudukas, aga rõve oli küll. Igastahes Slovakkiasse enam ei kisu:D ammugi kuskile äärelinna!
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

No nii loll ikka ei saa olla. Räägitakse ikka, et kui idiootsed Ameeriklased on, et võtavad filme nagu "Hostel" tõepähe, aga meil siin Eestis paistab, et on samamoodi. Mind just kutsus see film Slovakkiasse, sest hästi huvitavad linnad jne. Aga ma ei kipu arvama, et Slovakkias on mingisugune tapamaja.
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

No ei saa ka aru, mis seal Slovakkias siis äda peaks olema? Filmil mõningaid ühiseid jooni Saw-ga aga siiski lahjem. Ärevaid kaadreid näidati ja oli päris ehe. Kuna ma eelnevaid ovatsioone ei jälginud siis ma ei pettunud ning varti vast saab ka järje ära vaadatud.
si vis pacem para bellum
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Gamma14 »

Inimesed, kes ühe haleda filmi pärast Slovakkiasse ei lähe on ikka natuke väärastunud küll... Dšiisus, see on ju ainult film! Ja pealegi halb film...
Algus venis tapvalt ja oli nagu rohkem erootikafilmi moodi. Asi läks põnevamaks siis, kui mehi retsima hakati. Ehedad ja julmad piinamisstseenid andsid asjale tempot juurde.
Tegelikult pean ennast päris tugeva närvikavaga inimeseks, aga mõned kohad tekitasid veidi ebamugava tunde... See koht oli lahe, kus lapsed hakkasid "pahade onude" autot peksma :D
Kokkuvõttes üsna ebaõnnestunud.

4/10
BiLa
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by BiLa »

Väga hea film!
Mõned kohad olid küll sellised mille peale panin seilmad kinni..

NT:
*Kui Paxton lõikas Kana rippuva silma ära*
:?
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Juba see, et ei julgetud kasutada lõppu, kus Paxton tapab tolle sakslase tütre, näitab seda, et film ei väärinud seda "20 aasta veriseim film" haipi. Oleks siis seal ka lapsi piinatud või midagi taolist, aga mingi tegelase sõrmede küljestsaagimine on materjal, mida näeb igal aastal mõnes R-reitinguga õudusfilmis. "Saw III" oli minu arust viis korda verisem ja kvaliteetsem ja efektiivsem gore-faktori poolel.
Post Reply