Riddicki kroonikad
Moderator: Meeskond
Riddicki kroonikad
Riddicki kroonikad
The Chronicles of Riddick (2004)
Peale pahade ulatuslikke vallutusi Universumis on inimkond peaaegu, et kaitsetu. Et veel kuidagigi soovimatutele vallutajatele vastu astuda, kutsutakse appi tagaotsitav kurjategija Riddick (Vin Diesel), kel on nii võimu kui võimeid neile vastu hakata...
Loe täielikku tutvustust siit
The Chronicles of Riddick (2004)
Peale pahade ulatuslikke vallutusi Universumis on inimkond peaaegu, et kaitsetu. Et veel kuidagigi soovimatutele vallutajatele vastu astuda, kutsutakse appi tagaotsitav kurjategija Riddick (Vin Diesel), kel on nii võimu kui võimeid neile vastu hakata...
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

JigSaw wrote:meinteil wrote:minu jaoks üks tobedamaid ja jaburamaid sci-fi filme mida näind olen
Millegipärast ma ei imesta üldse sinu arvamuse üle.Ei tea miks see nii on!?
kui sa ei imesta mu arvamuse üle siis miks sa küsid "miks siis?" nii üllatavalt? :roll:
filmi sisu ei meeldinud. ei meeldi ka sellist sorti filmid kus jälle mingi "see üksainus mees suudab päästa planeeti" ja "ohh ta on nii ohtlik ja tugev mees " ja bla bla bla. selline ülepakutud-võlts mölamine mingi mõttetu "kangelase" ümber.
on veel küsimusi?
JigSaw wrote:Jah on küll(veel üks küsimus). Kui vana ja mis soost oled??
vaat see on tõesti väga teemakohane küsimus! fantastiline lihtsalt!
ma avaldasin oma arvamuse filmist ja nüüd ühtäkki küsib inimene(kes ilmselgelt fännab seda filmi) minult minu vanust ja sugu.fenomenaalne lihtsalt.
äkki küsin sinult sama?
JigSaw wrote:M 18. Jah ma fännan seda filmi, aga tahaks teada selle muraka sugu ja vanust, kes Shawsahanki Lunastusele 3/10 pani. Tean, tean, et see on sinu maitse ja arvamus bla bla bla.
no tore teada. 18 aastane ja võtab südamesse ka seda et shawsahanki lunastus väärib minu poolt 3/10. ma parem ei hakka seda su lemmik action muuvit siin hindama. muidu teed veel enesetapu ka äkki. ma ei tahax seda oma südametunnistusele.
Last edited by meinteil on 24. September 2006, 19:43, edited 1 time in total.
JigSaw wrote:Tegemist on naisega...ei noh siis muidugi.Siin pole mõtet üldse millegi üle vaielda.Neil ju peab alati õigus olema
oled sa kindel et oled 18?
kle sorri aga....
ja see on väga hea ettekääne toodud tõesti et naine et siis ei maksa vaielda... kas sa teistmoodi ei oska öelda välja lihtsalt et sul polegi midagi enam vastu mulle öelda?
mingit haledamat ettekäänet annab tuua:)