Saar (2005)
Moderator: Meeskond
Saar (2005)
Saar (2005)
The Island
Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) elab futuristlikus, suletud vabrikus. On 21. sajandi keskpaik ja nagu ka kõik teised sealolijad, unistab ta saada väljavalituks, mis tähendab "Saarele" pääsemist. Väidetavalt viimane koht planeedil, mis pole veel saastatud. Kuid siis saab Lincoln teada, et tema kogu elu on vale. Tema ja teised vabrikuelanikud on kloonid, keda kasutatakse tegelike inimeste jaoks varuosadena. Olles lõpuks jõudnud vanuseni, kus ta on ´valmis´, põgeneb ta Jordan Two-Deltaga (Scarlett Johansson) ja asub vabriku käsilistega oma ellujäämise nimel võitlema.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Island
Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) elab futuristlikus, suletud vabrikus. On 21. sajandi keskpaik ja nagu ka kõik teised sealolijad, unistab ta saada väljavalituks, mis tähendab "Saarele" pääsemist. Väidetavalt viimane koht planeedil, mis pole veel saastatud. Kuid siis saab Lincoln teada, et tema kogu elu on vale. Tema ja teised vabrikuelanikud on kloonid, keda kasutatakse tegelike inimeste jaoks varuosadena. Olles lõpuks jõudnud vanuseni, kus ta on ´valmis´, põgeneb ta Jordan Two-Deltaga (Scarlett Johansson) ja asub vabriku käsilistega oma ellujäämise nimel võitlema.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 10. September 2006, 15:07, edited 1 time in total.
Vot see film on t6esti vaatamist v22rt, ainus koht kus mina siin noriksin oleks pilvel6hkuja otsast kukkumine
*maitse asi
*maitse asi
Last edited by d33m0n on 19. October 2005, 15:33, edited 1 time in total.
kui kokku saame, siis kirjutame
päris vaadatav film,
ei olnud siis just halb ajaviide, aga millegi erilise v6i meeldejäävaga ei särand ka.
- virsikukompott
- Batman alustab

Väga nauditav ajaviide.
Film koosneb põhimõtteliselt kahest osast.Filmi keskel teeb "The Island"käigu vahetuse ja film hakkab rõhutama rohkem effektidele ja actionile.
Ewan McGregor ja Scarlett Johansson said oma rollidega väga hästi hakkama.Samuti mängisid oma rollid hästi välja Sean Bean ja Steve Buscemi.
Kokkuvõttes siis film oli väga hea ja pakkus meelahutust ja visuaalselt ilusaid pilte.
Film koosneb põhimõtteliselt kahest osast.Filmi keskel teeb "The Island"käigu vahetuse ja film hakkab rõhutama rohkem effektidele ja actionile.
Ewan McGregor ja Scarlett Johansson said oma rollidega väga hästi hakkama.Samuti mängisid oma rollid hästi välja Sean Bean ja Steve Buscemi.
Kokkuvõttes siis film oli väga hea ja pakkus meelahutust ja visuaalselt ilusaid pilte.
- Ralf
- love <3
Päris maha kanda ei tasu. Esimene pool oli paljulubav, ent Bay'le omane komme filmist täielik actionmöll teha kiskus üldmulje veidi kehvemaks. McGregori üle nuriseda ei saa, Johanssoni üle ka mitte (kuigi näitlejana pole ta mulle kunagi istunud) ning sci-fi filmina valmistas ta positiivse üllatuse arvestades, milline sallimatus mul ulmeteemade üle on. Nad oleks võinud märuli ja siis selle esimeses pooles oleva müsteeriumi niiviisi ühendada, et kumbagit ei oleks liig palju olnud ning see oleks ka punkte kõvasti minu silmis juurde lisanud, paraku ma hindan seda sellisena, nagu ta on.
6/10
6/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 15:33, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- barbara novak
- Batman alustab