Uus filmiveeb

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Uus filmiveeb

Post by Soprano »

Image

Sinna oleks vaja võimalust "Vali pilt arvutist" nagu posterite lisamiselgi.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Kas liitumise aja juures peab olema kirjas ka kellaaeg? Kuidagi väga imelik on silmata ja 17:12 kummitab mind nüüd. :P
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

las olla :)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma ei taha absoluutselt kuidagi uut kujundust alavääristada, aga vähemalt minu puhul on küll nii, et uus kujundus pärsib seda igapäevast foorumikülastust, mis varem oli.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Nüüd hakkab lähenema juba 2 kuud uuest kujundusest... ma ise harjusin esimese nädalaga vms.
Kui saab kõik vead ka parandatud, siis tunnen end veel kodusemalt.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Forza wrote:Ma ei taha absoluutselt kuidagi uut kujundust alavääristada, aga vähemalt minu puhul on küll nii, et uus kujundus pärsib seda igapäevast foorumikülastust, mis varem oli.

anubise nimel ei osanud arvatagi, et Forzaga millegi üle samal meelel saan olla, aga tõesti, uus kujundus pole küll p a h a, kuid siiski küllaltki harjumatu senimaani. kõige kahjum on vist praegugi bänneritest, mis vanasti helesinisesse ja praegu tumehalli kujundusse mingitki vaheldust tõid. praegune conani reklaam on küll liikuv pilt ja selkohal noh, suur edasiareng, aga kui selle saatus on lehe ülalosas n+x kuud püsida nagu vana kujunduse esilehel tavaks oli, siis võib ilmselt talvel ka "selle suve kino peasündmust" oodata.

aga kui kujundusevead on pigem erineva maitse küsimus, siis lostinthemist mainis kunagi, et nupp vms lehe allosas, mis suunas kohe pealehele, on kadunud. mugavuse mõttes oli too üks klikk mitu korda parem kui tagasi suunamine alafoorumisse või kümme korda backspace'i tagumine.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

IlseV wrote:praegune conani reklaam on küll liikuv pilt ja selkohal noh, suur edasiareng, aga kui selle saatus on lehe ülalosas n+x kuud püsida nagu vana kujunduse esilehel tavaks oli, siis võib ilmselt talvel ka "selle suve kino peasündmust" oodata.

wut, need reklaamid ju vahetuvad alati, kui mingi uus film BestFilm'l välja tuleb. Käige ikka peale foorumi teistel lehtedel ka mõnikord. :(
Aga vaatab, kas ja kuidas saab bännerid tagasi tuua.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ma ei näe küll mitte ühtegi reklaami ? :| Või siis teeb Adblock imetegusid.

Aga foorumi kujundusest rääkides, mina harjusin küll sellega isegi väga kiiresti ära ja täitsa meeldib ka see.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

hm, eelmise aasta lõpus ja selle aasta alguses oli vist pöffi (või miski domineeriva rohelisega reklaam), mis püsis uuel aastal ilusti, kuigi sündmus (või film ?) ise oli juba ammu läbi. mu põhisoov või -tähelepanu oli isiiski rohkem bännerite tagasitoomise poole suunatud, millega sa, Soprano, vähemalt juba lubasid tegeleda (Y) .
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

See pole lihtsalt prioriteet olnud, sest vead tahavad parandamist jne. Aga luban siis uuesti tegeleda. :P
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Rain wrote:Aga foorumi kujundusest rääkides, mina harjusin küll sellega isegi väga kiiresti ära ja täitsa meeldib ka see.

Sama siin. Väga rahul olen.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Filmiveebi-rahvas on ka suur tsitaadi-rahvas ja seepärast kriibib mu hinge tõik, et enam ei saa üle kahe postituse järjest tsiteerida. :(
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

uLtImAtEcRiTiC wrote:Filmiveebi-rahvas on ka suur tsitaadi-rahvas ja seepärast kriibib mu hinge tõik, et enam ei saa üle kahe postituse järjest tsiteerida. :(

Ma korra otsisin seda option't, aga ei jäänud silma. Pole ju rohkem vaja ka tegelt, harjute lihtsalt ümber IMDb teemas. :/
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Üks asi närib mul hinge seest. See, et otselingid ei avane uuel vaheaknal, vaid viivad Filmiveebilt minema.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

Pixie wrote:
Rain wrote:Aga foorumi kujundusest rääkides, mina harjusin küll sellega isegi väga kiiresti ära ja täitsa meeldib ka see.

Sama siin. Väga rahul olen.

Hea kuulda, ka mina olen ära hajrunud :)
Eks uued asjad ole ikka alguses natuke võõrad.
Post Reply