Eesti telekanalite arutlus

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Väga nõmedalt olid öö peale sätitud jah, oli endalgi plaanis ära vaadata uuesti. Kuna eelmine öö sai vaid 5h magada siis suutsin vaid neljanda osa ära vaadata ja siis olin laip ja kebisin põhku ära..
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

kbong wrote:Väga nõmedalt olid öö peale sätitud jah, oli endalgi plaanis ära vaadata uuesti. Kuna eelmine öö sai vaid 5h magada siis suutsin vaid neljanda osa ära vaadata ja siis olin laip ja kebisin põhku ära..

Sama siin, peale neljandat olin isegi laip... 5 läks ikka ülivaevaliselt, 6ndal nägin poole peale ja siis vajusid silmad jälle kinni. :evil:
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Ise vaatasin Episode IV Darth Vaderi ilmumist ja hüppasin tuttu. :)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mihkel wrote:Mingi 2 nädalat tagasi näidati "Võimsaid parte" ja nüüd jälle. TV3 on vist "parim". Nii tihti näitamine küll ajab närvi.

Tegelikult on sellel filmil kolm osa...
ImageImageImage
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Ma oleks aru saanud, kui oleks näidatud järge, aga näidati sama.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kõik kolm osa näidati ära igatahes, kuid midagi vist kordas küll...
ImageImageImage
ettena
Batman alustab
Batman alustab

Post by ettena »

rezpekt wrote:Pühapäeva hommikuti lastaksegi laste ja kogupere filme, et programm oleks sobilik tervele perele.

jah, aga ma mõtlesin seda, et nad lasevad peaaegu iga pühapäev ühte ja sama filmi. neil on nagu mingi kolm või neli filmi, mida nad ainult näitavad.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ise arvan, et nii Kanal2 kui ka TV3 kavas on häid sarju, ehkki vahepeal viskas see kopa ette, kui TV3 oli CSIdest ära ummistunud (nojah, on praegugi, esmaspäeval Las Vegas, teisipäeval New York ja argipäevade hilisõhtuti Miami takkaotsa), aga samas tuleb sealt kanalilt ju iga päeva õhtul midagi igale maitsele. Viimasel ajal on ka päris uusi sarju hakatud näitama, sellega alustas vist Kanal2 ja "Lost". Nüüd ka TV3 kanalilt "Jericho" ja "My Name is Earl". Ise oleks rõõmus, kui TV3 "Heroesit" näitama hakkaks.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Heroes võiks tõesti tulla TV3 ekraanile, sest tegu on hetkel ühe populaarseima sarjaga Ameerikas, Lost'istki vist populaarsem. Eestis ei pruugi muidugi populaarseks saada.
There was a HOLE here. It's gone now.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Jericho on täitsa hea, kuid üldiselt pooldan Kanal 2-te mitte seriaalide, vaid filmivaliku poolest...
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Üldiselt ma ei eelista kumbagi kuna vaatan väga vähe telekat, aga need jõuluaegsed Home Alone'i maratonid TV3's hakkavad ära küll tüütama.
Last edited by Risko on 11. July 2007, 01:16, edited 1 time in total.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

chello wrote:Üldiselt ma ei eelista kumbagi kuna vaatan väga väha telekat, aga need jõuluaegsed Home Alone'i maratonid TV3's hakkavad ära küll tüütama.

Haah, et oleks siis vaid "Home Alone"! Minu meelest võib selliseid filme, mida TV3-s pidevalt uuesti näidatakse, lugeda mitme inimese sõrmedel. Mõnda tõesti mitu korda aastas. Kanal2 on selles suhtes kõvasti parem.
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Jah, tõsi ta on, ma lihtsalt ei hakkand praegu siin neid kõiki loendama, mis pähe tulid.
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

niipalju, kui ma üldse eesti kanaleid vaatan siis enamjaolt TV3. sest sealt tulevad tavaliselt parimad saated. ja kui ei tule, siis kas passin ETV või üldse mitte midagi.
miinimum määral vaatan Kanal2. mõni üksik vaadatav saade on, mida ma kindlasti ei vaata on Reporter, kindla peale eelistan TV3 uudiseid
mis minu jaoks müstiline on, on see, et kuidas on Reporter enim vaadatuim?
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

ETV-st vaatan kõik võimalike spordi sündmusi,see ainuke eesti kanal mis kannab suur võistlusi üle.

Enamus sarju mida jälgin tulevad Kanal 2-st...TV3-st tulevad aga üldiselt parema filmid.
Uudistest eelistaksin ise ka TV3 omasi.
Post Reply