Ning kohe otsa loomulikult teine eriti sitt sõjafilm ...
Age of Heroes Pilt Norra perekonnast nende viimasel sekundil kes olid kõik kollektiivselt nõus oma elu loovutama selle nimel, et mitte reeta kangeslalike briti sõdureid keda nad nägid esimest korda elus.
Pidi olema lugu kuidas kõige bad-assimad badassid alguse said ehk siis britide SAS'i esimesed sammud, aga tulemus oli (tsiteerin IMDB'd) - lihtsalt sitt. Oli nagu momente kus võis öelda, et teatud mööndustega on need pärit siit maailmast, aga suuresti oli kogu film epic pile of shit.
Larry Coheni kirjutatud-lavastatud õudukate juures on midagi paratamatult lummavat. Siin filmis on ka üks naljakas ebaloogilisus, mille peale ma vaatamise käigus ei mõelnudki, ent mis IMDb tahvlil välja toodi -- sünnituse käigus tapetakse palatis ära kõik arstid ning teo korda saatnud isik/loom sai väljuda ainult katuseakna kaudu, ja arstid otsustavad kohe, et süüdi pidi olema tapahimuline mutantbeebi.
Selline kena mõrvalugu, kus on omajagu ka müstikat. Pealegi toimub tegevus keskaegsel Inglismaal, mis mulle alati peale läheb. Ja muidugi head rollisooritused eeskätt Paul Bettanylt (kes mulle, pean tunnistama, alati meeldinud on) ja Willem Dafoelt.
Väga halb film, tegelased olid kõik pmst idioodid, kuigi tegemist on omaala spetsialistidega. Zombid liikusid väga aeglaselt ja ei saanud midagi aru, sellegipoolest õnnestus neil tappa kõiki rohkemgi kui küll, rahvamassides peitub jõud! Relvadest lastud kuulide hääl oli nii imelik, et ma ei kujuta ette, kuidas nad üldse sellise sinna said, võlts. Midagi tarka polnud tegelikult vast oodata ka...
Fatherland:6/10 e. kui Hitler oleks sõja võitnud, siis oleks tal juuksed halliks läinud...pikapeale.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"