Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- bulgaarlane
- Batman alustab

- bulgaarlane
- Batman alustab

- bulgaarlane
- Batman alustab

Kas olete kuulnud midagi sellisest üli humoorikast filmist, et on sügav kiviaeg on, inimesed on poolahvid ja teevad oma tavapäraseid kiviaja toimetusi. Vist olid mingisugused mammutid ja võibolla ka dinosaurused olid seal. Mingit kõne ega jutuajamist näitlejad omavahel ei teinud, häälitsesid. Üks seik oli seal, et mingil kiviajategelasel läks perse põlema ning siis peeretas ja tulelont oli taga. Kardan, et see USA film põld, ehk oli Euroopast. A no mitte kuidagi ei oska seda üles leida. Ja Flintstonest oli kaa asi väga kaugel. Oskate aidata?
- Ralf
- love <3
Või "Quest for Fire"?
Edit: "Caveman"-i IMDb keywordide järgi on siiski Trashil õigus. Ega minu pakutu just "humoorikas" pole kah.
Edit: "Caveman"-i IMDb keywordide järgi on siiski Trashil õigus. Ega minu pakutu just "humoorikas" pole kah.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- bulgaarlane
- Batman alustab

- Will Turner
- Raevunud härg

Aidake tuvastada filmi
Asjaolu teeb keeruliseks see ,et ma tõesti üksikasju ei mäleta kuna ma viimati nägin seda filmi umbes 6-7 aastat tagasi. Umbes. Kuid mulle väga film meeldis ja nüüd korraga tuli pähe,et kunagi ammu sai vaadatud.
Ühesõnaga film oli justkui ralli ,et iga võistkonal oli oma värv ja seda värvi olid ka autod. Peategelaste värv oli kollane ja kõige suurema konkurendi auto oli sinine( minibuss). Ühesõnaga võistlus käis nagu etappide kaudu, järgmise sihtpunkti sai kuskilt kätte, kihutati sinna ja saadu uus juhtlõng. Tõsiseselt sooviks ,et mäletaks rohkem sellest filmist aga tõesti ei mäleta. Ehk keegi teab midagi öelda. Olen seda filmi juba täna päris kaua otsinud( pealkirja siis) aga tulemuseta.
Kunagi film oli ka TVs, kui ma nüüd õigesti mäletan siis oli see TV3. Ikkagi see oli päris kaua aega tagasi. Tegemist on vana filmiga, umbkaudselt sama vana nagu "kahurikuuli ralli"
Ühesõnaga film oli justkui ralli ,et iga võistkonal oli oma värv ja seda värvi olid ka autod. Peategelaste värv oli kollane ja kõige suurema konkurendi auto oli sinine( minibuss). Ühesõnaga võistlus käis nagu etappide kaudu, järgmise sihtpunkti sai kuskilt kätte, kihutati sinna ja saadu uus juhtlõng. Tõsiseselt sooviks ,et mäletaks rohkem sellest filmist aga tõesti ei mäleta. Ehk keegi teab midagi öelda. Olen seda filmi juba täna päris kaua otsinud( pealkirja siis) aga tulemuseta.
Kunagi film oli ka TVs, kui ma nüüd õigesti mäletan siis oli see TV3. Ikkagi see oli päris kaua aega tagasi. Tegemist on vana filmiga, umbkaudselt sama vana nagu "kahurikuuli ralli"
- Ralf
- love <3
Re: Aidake tuvastada filmi
Küllap "Cannonball!"?
Ka täitsa YouTube'is olemas - http://www.youtube.com/watch?v=vaSCjP9ggHY
Peategelasel on küll punane auto, kuid olemas on ka kollane ning sinine minibusski.
Edaspidi postita siia: viewtopic.php?f=2&t=5518&start=195
Ka täitsa YouTube'is olemas - http://www.youtube.com/watch?v=vaSCjP9ggHY
Peategelasel on küll punane auto, kuid olemas on ka kollane ning sinine minibusski.
Edaspidi postita siia: viewtopic.php?f=2&t=5518&start=195
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
mind on algusest peale painanud küsimus - miks Ralf nii tark on?
Sten wrote:mind on algusest peale painanud küsimus - miks Ralf nii tark on?
Õppige ka IMDb searchi kasutama, tuleb kasuks.