Rõve CGI oli alguses näitlejate taustal. DiCaprio on mulle viimase 5-6 aastaga väga sümpaatseks muutunud. Vahelduva eduga film meeldis ja käis närvidele.
Suletud saar
Moderator: Meeskond
+1 to Ralf & Jolt
Rõve CGI oli alguses näitlejate taustal. DiCaprio on mulle viimase 5-6 aastaga väga sümpaatseks muutunud. Vahelduva eduga film meeldis ja käis närvidele.
- 7/10
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Spoiler :
panen 9/10 , 10/10 oleks saand siis kui ikkagi oleks veeeeeeeeeeeel üks twist tulnud..sest jah lõpus ma seda koguaeg ootasin . Ei, aga hea film..soovitan vaadata . ja mu lemmik näitleja Di Caps kicked ass
Last edited by Loop on 28. August 2011, 21:36, edited 1 time in total.
Re: Suletud saar
Vaatamisega viivitamine tasus ennast igatepidi ära ja kus on võimalik annetada fondi "Teeme ära 2011 e. Lööme selle Esto-Tšehhi huumori sealt vabakalt minema ja paneme Scorsese büsti asemele" ?
Shutter Island: 10/10
Shutter Island: 10/10
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/
All I can say- puhas kuld! 
Olin ka selle filmi vaatamist pidevalt edasi lükanud, aga hiljuti just vaatasin ja tõesti puhas kuld. Scorsese ja Dicaprio on alati kindel kvaliteedi garantii.
9/10
9/10
Pean tunnistama, et Leonardo DiCapriol on 2010.aastal tulnud kaks viimase aja teistsugust ja intensiivset action thriller filmi: ''Inception'' ja ''Shutter Island'', pean tunnistama endale meeldib rohkem ''Inception'', aga ''Shutter Island'' ei jää palju maha.
''Shutter Islandi'' juures meeldis kõige rohkem müsteeriumi lahendamine, film oli nagu detektiivi film. Huvitav oli jälgida peategelast, kuidas ta jõudis tõele jälile ja tema psühholoogilisi kannatusi ja mõistatuste lahendamine andis palju filmile juurde.
Ben Kingsley tegelaskujust ei saanud päris täpselt aru, kas ta oli hea või halb tegelane, aga ise pigem kaldun hea tegelase kasuks.
Filmis meeldisid enim Leonardi DiCaprio ja Ben Kingsley.
Hindeks annan 8/10.
''Shutter Islandi'' juures meeldis kõige rohkem müsteeriumi lahendamine, film oli nagu detektiivi film. Huvitav oli jälgida peategelast, kuidas ta jõudis tõele jälile ja tema psühholoogilisi kannatusi ja mõistatuste lahendamine andis palju filmile juurde.
Ben Kingsley tegelaskujust ei saanud päris täpselt aru, kas ta oli hea või halb tegelane, aga ise pigem kaldun hea tegelase kasuks.
Filmis meeldisid enim Leonardi DiCaprio ja Ben Kingsley.
Hindeks annan 8/10.
rauls wrote:Visuaalid oli kenad. Sünge ja ka õõvane olustik oli oskuslikult kujundatud ja üles võetud. Meeldis see, et oli palju ootamatusi. Mina vähemalt küll ei osanud oodata sellist lõpptulemust nagu oli.
Ma ka ei oodanud. Peast käisid paar erinevat lahendust läbi, aga kõik olid mööda.
Re:
Zinera wrote:6/10
Huvitav, samas müstiline.
8/10
Teisel/kolmandal (18.08.2018) korral tundus isegi parem, sai sügavamalt jälgida lausete ja tegude tagamaid ning teades ette juba lõpptulemust, ka tegelaste käitumist ja läbipaistvust.
Last edited by Zinera on 19. August 2018, 13:26, edited 1 time in total.
Kõik meeldis, super hea film.
Lõpp oli ka huvitav.
10/10.
Lõpp oli ka huvitav.
10/10.
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Ei midagi erilist. Terve film ei toimunud midagi, ainult filmi lõpus
5/10
Spoiler :
5/10
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

TheGoodTheBadTheUgly wrote:5/10
Palun võtta seisukoht, kas siis 5/10 nagu sa siin kirjutad või 1/10 nagu sa tegelikult andmebaasis hindasid.
Ühtlasi jäi spoileris avaldatust mulje, et sa ei saanud filmist päris hästi aru, aga eks seegi ole omamoodi puudus.
- LiveForThis
- Ristiisa

TheGoodTheBadTheUgly wrote:Ei midagi erilist. Terve film ei toimunud midagi, ainult filmi lõpusSpoiler :
5/10
Ultimatekriitikul on õigus. Sa said filmist valesti aru.
Spoiler :