kbong wrote:Ma olen parem kui sina! Vaidle vastu...
Uus filmiveeb
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

AvP_75 wrote:1. septembril tuleb euro, piparmündikeeld ja mingi jura autoseadus. Kas on oodata ka uut filmiveebi või mitte?![]()
Andke vähemalt RELEASE DATE!!!
Kõik sinu väited on kahjuks mööda: € tuleb 1. jaanuaril; piparmündi'keeldu' ei tulegi (lihtsalt läheb teise liigituse alla) ja liiklusseadus hakkab kehtima 1. juulist...
- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

Teen ettepaneku, et uue Filmiveebi tulekuga võiks täpitähed korda teha.
Näide!
Näide!
- Ralf
- love <3
Neid ei saa minu arusaamist mööda enam parandada, pärast kunagisi serveriprobleeme või mingisugust häkkimistegevust muutusid need automaatselt ära. Vaid käsitsi muutmine aitaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kaido wrote:muuseas, kui kellegil on ideid, mida uus lehekülg sisaldada võiks, oleks praegu kõige õigem aeg need välja käia! Nii mõnigi uus funktisoone tuleb, aga asi pole veel lukus, seega tulistage!
Väike asi, aga meeldiks, kui kasutajad saaks ise oma... kuidas nüüd öeldagi... rank'i nime muuta. Ise kirjutada midagi selle asemel, et postituste arv määraks nimetuse. Tähekestest piisab ju kasutajate aktiivsuse illustreerimiseks.
Minu 0.02.
Leht nüüd avatud!
Kõigepealt alustaksin sellest, et kuna Filmiveebi arendajal on väga kiire ning uue lehe projekt väga mahukas, siis andsin oma abikäe selle elluviimiseks.
Uus leht on vägagi uuenduslik ning ei ole veel valmis, sest mahutab tohutult nn featureid, mille arendamine nõuab palju aega, kuid võin Teile rõõmuga esitleda uut lehte, mis on hetkel veel Beta järgus.
http://www.filmiveeb.ee/beeta/
Palun kirjutage siia probleemides, mis uuel lehel märkate või mis Teid vaevavad, et saaksime need kiiresti lahendatud.
Igaljuhul, külastage ja avaldage arvamust!
Uus leht on vägagi uuenduslik ning ei ole veel valmis, sest mahutab tohutult nn featureid, mille arendamine nõuab palju aega, kuid võin Teile rõõmuga esitleda uut lehte, mis on hetkel veel Beta järgus.
http://www.filmiveeb.ee/beeta/
Palun kirjutage siia probleemides, mis uuel lehel märkate või mis Teid vaevavad, et saaksime need kiiresti lahendatud.
Igaljuhul, külastage ja avaldage arvamust!
- lostinthemist
- Ristiisa