Kool
Moderator: Meeskond
Kartsin, et eksam tuleb VÄGA raske, sest viriseti, et eelmine aasta olevat see nii kerge olnud, et Reaalkooli omadel hakkas igav. Nii et oletasin siis, et see aasta tuleb midagi väga utoopilist, et ka sealsed lapsed veidi põnevust tunda saaks. Aga ennäe imet, väga keeruline ei olnudki. Mitte, et see mul endal väga hästi oleks läinud, sest heade punktide saamiseks oleks veel nii 2 tundi lisaaega vaja läinud, aga kujutan ette, et Reaalkooli lapsed skoorisid ilma raskusteta 100 punkti ja koju ära.
Igatahes on mul nüüd eksamid läbi ja hea elu. Vähemalt seniks, kuni eksamitulemused teada saab ja kõik Facebookis hädaldama hakkavad, kuidas nad endas nii pettunud on, et ainult 93 punkti said.
Edu neile noobidele, kes veel koolis käima peavad.
Igatahes on mul nüüd eksamid läbi ja hea elu. Vähemalt seniks, kuni eksamitulemused teada saab ja kõik Facebookis hädaldama hakkavad, kuidas nad endas nii pettunud on, et ainult 93 punkti said.
Edu neile noobidele, kes veel koolis käima peavad.
Hea Aasta wrote:Neli riigieksamit olnud ju ainult. Mismoodi sa siis need viis eksamit kokku said?JazZ- wrote:Igatahes on mul nüüd eksamid läbi ja hea elu.
See kõlab umbes nagu üks ülesanne, mis mata eksamil oli: kui karbis on 5 punast, 4 kollast ja 3 valget lillesibulat, siis kui suur on tõenäosus, et 4 sibula juhuslikul võtmisel on kõik lillesibulad erinevat värvi?
Spoiler :
Aga jah, tegelikult tegin eelmisel aastal keemia ja geo ära.
Mul on viimaste semestrite keskmine 4.5 olnud, üldine madalam. Selle semestriga sain kõik ained ja praktika tehtud, nüüd vaja ainult magistritöö veel ära kirjutada.
Kui ainult viitsiks.
Kui ainult viitsiks.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
Hehe, siin ei olegi veel lahti läinud hull bragging, et eksamid puha 90+ ja mida kõike veel! Muidu mõngingate portaalide põhjal võikski arvata, et abiturientidel kõigil puhtalt 90-punktised tulemused.
Ometi saabub tavapärane pettumus, kui Eksamikeskus avaldab statistika ning ikka jäävad riigieksamite keskmised tulemused enamikes ainetes 50 punkti ringi.
Ometi saabub tavapärane pettumus, kui Eksamikeskus avaldab statistika ning ikka jäävad riigieksamite keskmised tulemused enamikes ainetes 50 punkti ringi.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond