Videomängud
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Just lõpetasin, räigelt palju kokkulaenatud ideid, vähe originaalitsemist, kuigi mäng saab tõelise hoo alles siis sisse kui sinust saab ajaga manipuleeriva kinda omanik, mis ei ole midagi muud kui Half-Life + Timeshift. Sisu on täpselt nii filmilik, et püsiks huvitavana. Mäng tõmbab endalt ise vaiba alt ära sellega, et ajakinnas annab põhimõtteliselt piiramatud võimalused, mistõttu on kõik lihtsalt liiga kerge, kuid väga fun ja eksperimenteerida saab kuhjaga.

Samuti sai läbi ka

Bulletstormil on veel punktide peale mängitavad mängumapid ehk Echoes. Nüüd olen neid veidi tagunud. Mäng ise on ainiti lahedate killide peale üles ehitatud ja need on tõesti funid. Gameplay on äärmiselt äge.

Samuti sai läbi ka

Bulletstormil on veel punktide peale mängitavad mängumapid ehk Echoes. Nüüd olen neid veidi tagunud. Mäng ise on ainiti lahedate killide peale üles ehitatud ja need on tõesti funid. Gameplay on äärmiselt äge.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Sain samuti just Singularity`ga ühele poole. Umbes keskpaigust muutus juba päris omaette nauditavaks madinaks. Aja manipuleerimine on alati põnev. Timeshift jääb Singularity kõrval isegi tsipa üksluiseks.

Alustasin ka Bulletstormiga. FUN!FUN!
Umbes nagu Serious Sam ja Duke Nukem kokkupigistatuna. Veidi tõsisem loomulikult. Teks on hea. Mõnusalt ropp möla meeletu actioni taustal.

Aga mis kõige tähtsam? Alustasin ka kauaoodatud Portal 2`ga. Hetkel olen juba esimesest olulisest sisulisest pöördest mööda jõudnud. Kartuli nali oli hea
Igast küljest veelgi nupukam, loomingulisem ja põnevam kui eelkäija.

Alustasin ka Bulletstormiga. FUN!FUN!
Umbes nagu Serious Sam ja Duke Nukem kokkupigistatuna. Veidi tõsisem loomulikult. Teks on hea. Mõnusalt ropp möla meeletu actioni taustal.

Aga mis kõige tähtsam? Alustasin ka kauaoodatud Portal 2`ga. Hetkel olen juba esimesest olulisest sisulisest pöördest mööda jõudnud. Kartuli nali oli hea
Igast küljest veelgi nupukam, loomingulisem ja põnevam kui eelkäija.

- lostinthemist
- Ristiisa

Detektiiv olla on väga mõnus. Ning lahe on ka avastada näitlejate tuttavaid nägusid.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
"Duke Nukem Forever" demo on keegi näppida jõudnud? Proovisin veidi ja täiuslikkusest on asi kaugel, kuid lõbu oh kui palju.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Sain viimaks Angry Birds'i PC peal tööle ja hiljem avastasin selle: http://chrome.angrybirds.com/
Olen hetkel teises maailmas. Ei ütleks, et on väga sõltuvusttekitav mäng, lihtsalt ajaviiteks hea. Panen oma muusika peale ja mängu mute peale ning tapan põrsaid.
Also, Kaptain Brawe: A Brawe New World's olen suht alguses ja juba tupikus.

Olen hetkel teises maailmas. Ei ütleks, et on väga sõltuvusttekitav mäng, lihtsalt ajaviiteks hea. Panen oma muusika peale ja mängu mute peale ning tapan põrsaid.
Also, Kaptain Brawe: A Brawe New World's olen suht alguses ja juba tupikus.