Saag 2
Moderator: Meeskond
-
verontsike
- Teadmata kadunud

Minu arust oli Saw II igati õnnestunud ja väga tugev järg.
Tobin Bell mängis väga hästi psühhopaadist Jigsaw-i.
Lõpulahendus oli samuti üllatav,aga Saw-i olin ka mina rohkem üllatunud.
Minu arust oli see osa natukene parem kui esimene sellevõrra,et tegevust,ohvreid ja surmalõkse oli rohkem.
10/10 Ei ühtegi halba sõna!
Minu arust oli see osa natukene parem kui esimene sellevõrra,et tegevust,ohvreid ja surmalõkse oli rohkem.
ringooo wrote:Minu arust oli Saw II igati õnnestunud ja väga tugev järg.
Sinuga absoluutselt nõus!
- lostinthemist
- Ristiisa

Saag 2 on kohe kindlasti parem kui esimene osa. Veelgi jõhkram kui esimene osa, rohkem üllatusi/lõkse ja ka tegelasi. Lõpp oli veelgi üllatavam kui oleksin osanud arvata. Suu jäi ausalt öeldes päris lahti. Mõnes kohad olid suhteliselt jõhkrad, mida eriti ei suutnud vaadata.
Väga tugev ja õnnestunud järg.
9/10
Väga tugev ja õnnestunud järg.
9/10
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minu jaoks oli see järg tunduvalt nigelam kui esimene osa ja kui ma olin esimese osa ära vaadanud, arvasin kohe, et see edu minu silmis jääb "Sae" filmiseeria puhul kordumatuks. Lõpp ei olnud nii šokeeriv, lõkse ja mõrvu oli rohkem, aga selle tunde, kui filmi vaadata, saaks kätte enamus õudukatest. See macho-värk ka ei meeldinud.
3/10!
3/10!
Peata Ratsanik wrote:Minu jaoks oli see järg tunduvalt nigelam kui esimene osa ja kui ma olin esimese osa ära vaadanud, arvasin kohe, et see edu minu silmis jääb "Sae" filmiseeria puhul kordumatuks. Lõpp ei olnud nii šokeeriv, lõkse ja mõrvu oli rohkem, aga selle tunde, kui filmi vaadata, saaks kätte enamus õudukatest. See macho-värk ka ei meeldinud.
3/10!
Nõus.
Nagu näha on väga palju vastakaid arvamusi. Kuid mina kuulun igal juhul nende hulka, kellele see film meeldis, ehk siis isegi väga. Enam-vähem võrdväärne esimese osaga, kui siis võib-olla natuke kehvem, ja see twist oli ka üpris hea. Minu lollitas igal juhul ära küll. Kokkuvõttes 8/10 ja igati tubli ning õnnestunud järg.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Olen vaimustuses hoolimata sellest, et koodide asukoht ja poisi seotus teistega, samuti tema lõplik saatus üsna ettearvatavad olid. Natukene meenutas liiga tugevalt Kuupi: kari inimesi kusagil kinni, ja üks suur vihane jõmm kes teistega just eriti hästi läbi ei saa.
Lõppu siiski ette ei osanud näha. Järjena väga tugev.
Arvukatel lehtedel leiduv võrdlus Rube Goldbergi masinatega on suht paikapidav.
10/10 (Tegelikult tahtsin küll 9 panna, aga käsi vääratas. Käib ka see hinne)
Lõppu siiski ette ei osanud näha. Järjena väga tugev.
Arvukatel lehtedel leiduv võrdlus Rube Goldbergi masinatega on suht paikapidav.
10/10 (Tegelikult tahtsin küll 9 panna, aga käsi vääratas. Käib ka see hinne)
- lostinthemist
- Ristiisa

Nüüd kui vaatasin seda teist korda hoopis kinos, siis lisaksin veel paar lauset eelmisele postile.
Jäi mainimata, et montaaž oli päris hea. Tekitas kõheda tunde. Nagu näiteks alguses, kui surmamaski kell tiksus jm.
Pean tunnistama, et see macho-värk, vaidlused ja muu ka mulle ei meeldinud eriti. Aga mida te ikka ootate inimestest, kes on vangis olnud.
Jäi mainimata, et montaaž oli päris hea. Tekitas kõheda tunde. Nagu näiteks alguses, kui surmamaski kell tiksus jm.
Pean tunnistama, et see macho-värk, vaidlused ja muu ka mulle ei meeldinud eriti. Aga mida te ikka ootate inimestest, kes on vangis olnud.