Forum Cinemas kinod (Plaza/Kosmos/Ekraan/Astri)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Locked
hint
Eliit

Post by hint »

Kidd wrote:Seapeedid, ma hakkan ratastooliga kinos käima - tasuta ;)

Pole nagu täpsustatud jah, et invaliid pead olema. Võta aint tool kaasa ja jaluta uksest sisse eks..
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Kinol on õigus lubada ratastoolis invaliidi tasuta kinno eeldusel, et ta jääb seansi ajal ratastooli ning ratastool paikneb saalis selleks ettenähtud kohas.

http://www.forumcinemas.ee/Cinemas/Rules/Rules_Kosmos
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Alati 'korrigeeritakse' neid hindasid ikka ülespoole...
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Defka »

Kusjuures nad teevad kõike nii stiilipuhtalt. Tõstavad hinda, kirjutavad mingist soodsast asjast, pühapäeval on perepäev ehk tekitavad kunstlikult odava mulje.
Nädalavahetusel keegi niikuinii artikleid ei kirjuta, seega ei ole see üheski populaarses veebiväljaandes ära märgitud ja nii nad taas pääsesidki puhta nahaga
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Kujutan ette, et neil on viimased aastad päris rasked olnud. 2008. a. augustis avati Tartus konkureeriv kino, 14 kuud hiljem Tallinnas. Samal ajal on filmilevi turule ilmunud uued levitajad, kes samuti konkurentsi pakuvad. Sel aastal jäädi Warneri ja Sony filmidest ilma. Samas mul kahju neist eriti pole. Monopoliseisundit said nad niigi kaua ära kasutada ja kui nad selle privileegi kadumise ohtu ennustada ei osanud*, siis on see puhtalt nende oma viga.

* 2009. aasta suvel, kolm kuud enne Solarise avamist nad veel tollaseid 70/120 ja 90/150 (3D) hindu langetada ei plaaninud. :pööritus:

Aga muidu on neil vist väga lojaalsed kliendid, sest hinnatõusu kohta pole Facebookis veel mitte ühtegi halba sõna tulnud.

Nüüd tuleb lootma jääda, et Solaris selle hinnatõusuga koheselt kaasa ei lähe. :$
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Defka »

See ei olegi niivõrd valus löök, kuna nad lihtsalt ei promo teiste levitajate filme eriti, kuna neid arveid ei saa stuudiole saata.
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by tuusla »

Rahvas hääletab jalgadega.

Muide, kui stiilipuhtusest rääkida, siis miks on Solarise 2011 Tähtede klubi uudisel selline kuupäev: 01.03.2010?:)
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Defka »

tuusla wrote:Rahvas hääletab jalgadega.

Muide, kui stiilipuhtusest rääkida, siis miks on Solarise 2011 Tähtede klubi uudisel selline kuupäev: 01.03.2010?:)
Kus see uudis on?
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ta mõtleb ilmselt selle lehekülje lõpus olevat kuupäeva: http://solariskino.ee/et/klubi/
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Võib-olla veidi offtopic, aga tegelikult vist mitte väga. Ma legit ei mäleta, millal viimati kinos käisin.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

AS-i Forum Cinemas kasum langes mullu neli korda

Kõige huvitavam lause sellest uudisest on minu arvates see: "Aastavahetuse seisuga oli Forum Cinemal 129 miljonit krooni jaotamata kasumit."

Järelikult on nad headel aastatel ülisuure kasumlikkusega kõvasti pappi kokku ajanud ning pankroti ohtu veel nii pea pole. Võivad isegi kahjumiga mitu aastat vabalt edasi tegutseda. Või ma eksin?
Locked