Eurovisioon 2011

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

ruut wrote:
Soprano wrote:Mulle meenutas Šveitsi lugu täiega ühte jõululugu vms. Viisi tean, aga sõnad ei meenu. :(

Ma ütleks, et rohkem nagu see - http://www.youtube.com/watch?v=AWGqoCNbsvM

uLtImAtEcRiTiC wrote:
Level wrote:8. Šveits - 2/10 - Proovis olla see

Jep, esimese hooga ei tulnud endal kohe "originaal"lugu meelde.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Ma loendasin õlle kõrvale 5 transvestiiti esinejate seas, lugematul hulgal oli lillasid, mingi riik laulis Kuldse Trio "Tsiripiripinni" :)
Pealegi olid Islandi esindajate hulgas olid Hannes Võrno ja Ott Lepland kitarril ja Koit Toome trummidel, võin muidugi eksida ka.

Kogu üritus oli jama. Iga aasta on olnud vähemalt 1-2 head lugu, aga mitte tänavu. Mitte ainumast.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Maroko, kes on varemgi Eurovisioonil osalenud, ja Liibüa on ju ka Eurovisiooni vastu huvi tundnud. Ka Austraalia liitumine ei ole välistatud, sest ka nemad on Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) liikmed.
Minu pärast osalegu kes tahes, aga ärgu siis tulgu seda reklaamima kui "Euro"visiooni.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Hea Aasta wrote:Liibüa on ju ka Eurovisiooni vastu huvi tundnud.

Ei ole.

Hea Aasta wrote:Ka Austraalia liitumine ei ole välistatud, sest ka nemad on Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) liikmed

Ei ole.
guest1869
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by guest1869 »

EBU liimed tõin kaardilt välja. Ülejäänud on mingid pooliku staatusega liimed, neid eurovisioonile ei lasta.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

eerik wrote:
Hea Aasta wrote:Liibüa on ju ka Eurovisiooni vastu huvi tundnud.

Ei ole.
Jep. Pidasin loomulikult silmas Liibanoni. Neid näeb loodetavasti peagi Eurovisioonil.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Liibanon saab osaleda ainult siis, kui Iisrael ei osale, sest nende seadused keelavad juudiriigi materjali näitamist ja nimetamist kohalikus meedias. Huvitav oleks muidugi teada, kuidas Azerbaidžaan korraldamisega poliitilisel tasemel hakkama saab, sest minu teada nad Armeenia kodanikke enda riiki ei luba.
Locked