Eurovisioon 2011
Moderator: Meeskond
Nüüd siis ka poolfinaali kohad teada. Eesti sai edasi 9. kohaga, edestades 10. edasi saanud Moldovat (kes küll finaalis meile pika puuga ära tegi, sest naabreid tuli ilmselt oluliselt juurde).
Tuleval aastal toimub Eurovisioon esmakordselt Aasias. Ei kavatse vaadata. Ootan Purgalt ja kogu Eesti Laulu delegatsioonilt teadaannet Eesti loobumisest edasistel "Euro"visioonidel.
Tuleval aastal toimub Eurovisioon esmakordselt Aasias. Ei kavatse vaadata. Ootan Purgalt ja kogu Eesti Laulu delegatsioonilt teadaannet Eesti loobumisest edasistel "Euro"visioonidel.
Faking masendav õhtu kokkuvõttes. Eriti madal tase. Need üksikud laulud, mis ei olnud halvad, olid lihtsalt mõttetud (Itaalia, Šveits ja veel mõned)
Hääletustulemuste teatamise ajal tekkis vähemalt mingi hasart, sest ainus lugu, mida selle lühikese ajaga aktiivselt vihkama jõudsin hakata, rühkis uhkelt esikoha poole. Rootsi! Nagu mingi saksa saastabändi spetsiaalselt NLiidu sotspop võistluse jaoks kirjutatud kräpp... 25-30 aastat tagasi. Ka Eestilt 12 punkti
Kas hääletajate arv on kuskilt juba läbi käinud? Pakun, et läbi aegade madalaim number.
Aa, Juur ja Kivirähk olid ka kuidagi väsinud olekuga. Igast otsast nõrk noh. Oleks pidanud mingit seepi vaatama.
Hääletustulemuste teatamise ajal tekkis vähemalt mingi hasart, sest ainus lugu, mida selle lühikese ajaga aktiivselt vihkama jõudsin hakata, rühkis uhkelt esikoha poole. Rootsi! Nagu mingi saksa saastabändi spetsiaalselt NLiidu sotspop võistluse jaoks kirjutatud kräpp... 25-30 aastat tagasi. Ka Eestilt 12 punkti
Kas hääletajate arv on kuskilt juba läbi käinud? Pakun, et läbi aegade madalaim number.
Aa, Juur ja Kivirähk olid ka kuidagi väsinud olekuga. Igast otsast nõrk noh. Oleks pidanud mingit seepi vaatama.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Kas hääletajate arv on kuskilt juba läbi käinud? Pakun, et läbi aegade madalaim number.
Telerist vist käis läbi, et tegemist oli vist ühe vaadatuima Eurovisiooniga pika aja jooksul.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Eestlaste kahepalgelisus on muidugi väga tore:

- Enda väitel kõige suuremad Eurovisiooni-pohuistid on tegelikult üsna aktiivsed sõnavõtjad sel teemal.
- Kui Eestil läheb hästi, on Eurovisioon tegelikult äge. Kui Eestil läheb halvasti, on Eurovsioon üks suur mõttetus.
- Kui balkanimaad annavad üksteisele punkte, on tegemist suure poliitilise kokkumänguga. Kui Eesti naabrite käest punkte saab, on kõik täiesti normaalne.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ülinaljakas on muidu see, et ma olen totaalselt popmuusika vastu. Võiks öelda, et ma isegi jälestan seda. Kuid Rootsi lugu mulle täiega meeldis ja ma isegi hääletasin ühe korra selle poolt
Igal juhul oleks tahtnud nende või stiilse Itaalia võitu, kui Aserbaijani võitu looga, mis absoluutselt meelde ei jäänud.
Sorri, ultimaatnekriitik, mu jalkasõber, aga siin ei saa sinuga nõus olla
. But, hey, we'll still have Forza Milan.
Igal juhul oleks tahtnud nende või stiilse Itaalia võitu, kui Aserbaijani võitu looga, mis absoluutselt meelde ei jäänud.
Sorri, ultimaatnekriitik, mu jalkasõber, aga siin ei saa sinuga nõus olla
Soprano wrote:Mulle meenutas Šveitsi lugu täiega ühte jõululugu vms. Viisi tean, aga sõnad ei meenu.
Ma ütleks, et rohkem nagu see - http://www.youtube.com/watch?v=AWGqoCNbsvM
LEVEL1 || super_efektiivne ||
ruut wrote:Soprano wrote:Mulle meenutas Šveitsi lugu täiega ühte jõululugu vms. Viisi tean, aga sõnad ei meenu.
Ma ütleks, et rohkem nagu see - http://www.youtube.com/watch?v=AWGqoCNbsvM
heh Level pakkus ka seda, aga ei. Tegelikult meenutab ainult see bassirütm seda viisi.