Leslie Nielsen

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Leslie Nielsen

Post by Cochrane »

Leslie Nielsen
Regina, Saskatchewan, Kanada (11.02.1926 – 28.11.2010)

Leslie William Nielsen sündis Kanadas ja veetis oma varase nooruse Arktiliste alade läheduses. Kui tema ja tema vennad kooli pidid minema, kolis pere Edmontoni. Pärast lõpetamist teenis ta Kanada Kuninglikes Õhujõududes. Esimesed katsed meelelahutusäris tegi ta ühes Calgary raadiojaamas, kus ta töötas inseneri, DJ ja teadvustajana. Siis asus õppima näitlemist Toronots Lorne Greene Raadiokunstide Akadeemias (Lorne Greenes Academy of Radio Arts), kus sai stipendiumi õppimaks edasi New Yorkis. Tema telekarjäär algas aastal 1950, kui teda võis näha saates "Studio One" koos Charlton Hestoniga ja sealt jätkas ta esinemist 46 televisiooni otsesaates. Kuigi seda ajastu kutsutakse ka televisiooni kuldajastuks oli tema enda sõnade järgi seal väga vähe kulda ja ühe saate eest saadi vaid 75 või 100 dollarit. Hollywoodi viis tema tee aastal 1954, kus ta osales filmis "The Vagabond King". Sellele järgnes pika tähtajaga leping MGM stuudioga. Kuuekümnendatel ja seitsmekümnendatel võis teda tihti seriaalides külalisesinejana näha, kuid ta osales seitsmes seriaalis ka regulaarse osatäitjana. Näiteks "The New Breed" ja "Peyton Place". Tema tõeline edu algas aga 30 aastat pärast karjääri algust, filmis "Airplane!" (1980), kus ta osales mitme teise tuntud näitlejaga. Sellest innustatult nõustus ta osalema peaosas komöödiaseriaalis "Police Squad!" (aastal 1982 nomineeritud Emmyle peaosa eest). Tema ühtedeks tuntumateks filmideks on ja ilmselt ka jäävad sellest seriaalist välja kasvanud "Naked Gun" triloogia filmid.

Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Cochrane on 09. February 2007, 03:36, edited 1 time in total.
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

temast paremat naljameest annab leida.Veteran
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

huvitav, kas ta tegelikult on ka naljavend või mitte, me oleme ju teda näinud ainult jaburates paroodiates
ImageImageImage
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Vot see mees on nüüd küll tõeline naljahammas ja jube hea koomik :lol: .
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Olen väga paljusi filme tast näinud, ei mäletagi. Kindlasti oli see film, kus ta Magoo'd mängis väga naljakas. Hea koomik, kuid mitte vapustav. Kui ikka mitu korda vaadata, siis hakkab igav. Aga täitsa tip-top mees, 7 punkti.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Tore! Meeldisid ta filmid "The Naked Gun". :D Naerda sai kõvasti!
thebestB4
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by thebestB4 »

Kõik tema filmid on naljakad. Aga kuna ta on juba 82 siis peaosas teda enam eriti ei näe. Scary movie 3ndas ja 4ndas filmis mängis väikest aega ja kahju sellest. Spy hard meeldis kõige rohkem tema filmidest ja muidugi ka Naked Gun aga tema uus film "Superhero movie!" peaks varsti kinodesse jõudma. VB tema viimane?
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Lowra »

Need labased filmid kus ta neid labaseid osi mängib on isegi labaselt naljakad :D
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Tema filmide puhul ma võin rahulikult mainida, et ma olen tegelikult ka laginal naernud. Paljud komöödiad on, kus niisama muigad jne, aga vot Leslie ja Steve Martini puhul on korralik naer üsnagi soolas. Totter olemine ta filmides on viimase peal, see idiootne näoilme jm. Ja see lugu: minu arust hakkab igat asja piisavalt kaua vahtides igav või ära tüütama. (Priidu jutu jätkuks)
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

ei ta ikka on väga naljakas, ja tal pole sugugi ainult jalaga tagumikku naljad nagu paljudel vaid väga palju sellist kuiva verbaalset huumorit. peaaegu nagu eesti huumor. Dracula - Dead and Loving It üks näide. "See on riidekapp, mine teise ukse juurde!"
tegelikult mis mind huvitab, ma olen kuulnud et tal on hästi vinge aed, nahkhiiremajade ja millegaiganes. näeks kuskil paari piltigi sellest. pidi igasugu parkidele silmad ette andma.
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

''Dracula - Dead and Loving It'' on super. LOVE it.
Scary Movie 4'jas meeldis ka see osa, kus mingid tulnukad vist hävitasid riiki ja ta oli väga rahulik kuskil lastega ma ei mäletagi kus. Hästi raske meenutada, nägin väga ammu.
Ei üldse, hea näitleja.
Post Reply