Parimad õudusfilmid
Moderator: Meeskond
ip wrote:kuradi 'house of wax'id ja 'saw'd teil- mingid ühepäevaliblikad.... kui räägime nüüd kõige-kõigest, siis vaatakas minevikku kaa nagu?
-The Shining- parim.
omale meeldivad veel Carrie, Candyman ja child's play III
Childplayga nõustun küll... Chucky oli päris kriipi ja üldse selline mõnus ajaviiteks, nt. reede õhtuks...

High(Haute) Tension - üks parimaid õudukaid mida näinud.Ãuduka fännidele kohustuslik.Minu õudukate Top 3s teisel kohal(keda kotib tegelt).Kõik õudukale omased asjad sees.Core-iga oli natuke üleliialtatud.Väga hea õudukas.
Change one thing, change everything.
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
- lostinthemist
- Ristiisa

Ei osanud kuskile mujale sobitada ja uut teemat pole ka vast mõtet teha..
Ash vs. Jason :wink:
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478
Režishöör Ryan Schifrin kasutas lõike kahest filmist ja kleepis kokku päris muheda klipi.. muide, räägitakse, et plaanis on teha täispikk film Freddy vs. Jason eeskujul - Freddy vs. Jason vs. Ash.. :roll:
Ash vs. Jason :wink:
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478
Režishöör Ryan Schifrin kasutas lõike kahest filmist ja kleepis kokku päris muheda klipi.. muide, räägitakse, et plaanis on teha täispikk film Freddy vs. Jason eeskujul - Freddy vs. Jason vs. Ash.. :roll:
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Ja veel on minu silmis võimsad õudukad "The Shining", "The Blair Witch Project" ja "Carrie". "Evil Dead" on samuti hea õudukas, korralikult õudne, kuid samas ka omamoodi humoorikas nagu ka "An American Werewolf in London". Siis kunagi ammu nähtud klassikatest, vaevu mäletan, pean millalgi uuesti üle vaatama, kuid tean, et tegu on hirmufilmidega (vähemalt minu jaoks): "Psühho" (1960), "Halloween", "The Night of the Living Dead" ja "Dawn of the Dead" originaalversioonid. Siis ise pole küll näinud, kuid kuulnud olen palju head räägitavat Argento teosest "Suspiria" ja veel 1963. aasta "The Haunting" ja Polanski "Rosemary`s Baby" on tuttavate poolt kiidetud.