Sigade revolutsioon
Moderator: Meeskond
Sigade revolutsioon
Sigade revolutsioon
Revolution of Pigs (2004)
1986. aasta suvi. Kümned tuhanded noored kogunevad üle Nõukogude Liidu suvelaagritesse, kus põhilise osa tegevusest on kodumaa vankumatute juhtide tegude, mõtete ja ettevõtmiste ülistamine ning kummardamine. Ühes paljudest suvelaagritest teevad aga sündmused järsu pöörde, kui sinna kohale sõitnud noored tõstavad mässu oma õiguse eest teha ja välja öelda seda, mida nad mõtlevad. Muidugi teevad laagriülemad kõik selle nimel, et puhkenud rahutusi kiiresti maha suruda...
Loe täielikku tutvustust siit
Revolution of Pigs (2004)
1986. aasta suvi. Kümned tuhanded noored kogunevad üle Nõukogude Liidu suvelaagritesse, kus põhilise osa tegevusest on kodumaa vankumatute juhtide tegude, mõtete ja ettevõtmiste ülistamine ning kummardamine. Ühes paljudest suvelaagritest teevad aga sündmused järsu pöörde, kui sinna kohale sõitnud noored tõstavad mässu oma õiguse eest teha ja välja öelda seda, mida nad mõtlevad. Muidugi teevad laagriülemad kõik selle nimel, et puhkenud rahutusi kiiresti maha suruda...
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Margus Kiis
- Teadmata kadunud

- lostinthemist
- Ristiisa

Vaatasin eile Kanal 2'st lõpuks ära. Ausalt öeldes see oli isegi parem, kui ma ootasin. Mõnus noortepärane film. Neid möllukohti oli palju, vahel pidi isegi teleril heli vaiksemaks panema. Mõnus film ja eestipärane film.
Mulle räägiti, et see olevat päriselt juhtunud, 80-ndatel aastatel vms...
Alguses hakkasid sündmused kiiresti toimuma, et ennast oli raske kursis hoida sellega, mis toimuma hakkas.
Helikvaliteedi pärast pean nurisema. Raske oli aru saada, millest nad omavahel rääkisid, st pidin telekal heli võimsamaks panema ja niipea kui mölluks läks, pidin heli võimsuse väikseks panema. :lol:
6/10
Alguses hakkasid sündmused kiiresti toimuma, et ennast oli raske kursis hoida sellega, mis toimuma hakkas.
Helikvaliteedi pärast pean nurisema. Raske oli aru saada, millest nad omavahel rääkisid, st pidin telekal heli võimsamaks panema ja niipea kui mölluks läks, pidin heli võimsuse väikseks panema. :lol:
6/10
Last edited by lostinthemist on 27. March 2006, 13:44, edited 1 time in total.
AvP_75 wrote:Vaatasin eile Kanal 2'st lõpuks ära. Ausalt öeldes see oli isegi parem, kui ma ootasin. Mõnus noortepärane film. Neid möllukohti oli palju, vahel pidi isegi teleril heli vaiksemaks panema. Mõnus film ja eestipärane film.
6/10
Lihtsalt väike parandus, minu arust oli hoopis niimoodi.
- lostinthemist
- Ristiisa