Kui x oli umbes 4-aastane, otsustas ta saada näitlejaks inspireerituna oma tolleaegsest lemmiksarjast ja selle peategelasest. Umbes 30 aastat hiljem x'i lapsepõlveunistus täitus ning ta sai peaosa eelnevalt mainitud sarjas.
Kickflicki vastus võiks ehk isegi õige olla, AGA...
JazZ- wrote:Kui x oli umbes 4-aastane, otsustas ta saada näitlejaks inspireerituna oma tolleaegsest lemmiksarjast ja selle peategelasest. Umbes 30 aastat hiljem x'i lapsepõlveunistus täitus ning ta sai peaosa eelnevalt mainitud sarjas.
Leia x
Ma ei tea küll, kas see lahenduse leidmisele kuidagi kaasa aitab, aga x'i lemmikraamatuks on IMDb andmetel "Kuristik rukkis".
Üsna lihtne loogikaülesanne tegelikult - üle 10 punkti riigieksamil selle eest ei saaks... Sest eriti palju selliseid sarju, mis (vahelduva eduga) üle 30 aasta jooksnud oleks, just pole. (vihje: "Home and Away'l" läheb alles 23. aasta)
Lahenduskäik: Ma oleks lihtsalt Tardise võtnud ja 30 aastat ajas reisinud, et kas või cameo varakult ära teha. Hm, kas eksamil on eraldi vastusekast ka olemas? Äkki nii sobib:
IlseV wrote:Lahenduskäik: Ma oleks lihtsalt Tardise võtnud ja 30 aastat ajas reisinud, et kas või cameo varakult ära teha. Hm, kas eksamil on eraldi vastusekast ka olemas? Äkki nii sobib:
Kunagi ammu ütles parima naiskõrvalosa nominente tutvustades esitleja, et esimest korda ajaloos on kõik nominendid välismaalased: neli Inglismaalt ja üks Brooklynist.