Magistritöö küsimustik - Mario Luik
Moderator: Meeskond
Magistritöö küsimustik - Mario Luik
Tere.
Olen Tartu Ülikooli majandusteaduskonna juhtimise ja turunduse suuna 2. aasta magistrant Mario Luik. Loodan, et leiad umbes 10-15 minutit minu magistritöö küsimustikule vastamiseks. Uurimuses keskendun digitaalsete toodete (fototöötlusprogramm, muusika CD, operatsioonisüsteem, DVD film, vms) tarbimisharjumuste selgitamisele.
Küsitlus on lõppenud. Tänud kõigile vastajatele! Ei osanud nii suurt aktiivsust ette näha.
Olen Tartu Ülikooli majandusteaduskonna juhtimise ja turunduse suuna 2. aasta magistrant Mario Luik. Loodan, et leiad umbes 10-15 minutit minu magistritöö küsimustikule vastamiseks. Uurimuses keskendun digitaalsete toodete (fototöötlusprogramm, muusika CD, operatsioonisüsteem, DVD film, vms) tarbimisharjumuste selgitamisele.
Küsitlus on lõppenud. Tänud kõigile vastajatele! Ei osanud nii suurt aktiivsust ette näha.
Last edited by MarioLuik on 06. April 2011, 13:27, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Re: Magistritöö küsimustik - Mario Luik
MarioLuik wrote:Uurimuses osalemine on vabatahtlik.
Tegin ära. Enda kaitseks ütlen, et eelistan tasulisele tarkvarale alati vabavaralist!
Vastasin ka ära.
Vaatasin enda vastused ja jõudsin mõistmisele, et kui mõelda minust kui internetiteenuse tarbijat, kelle suguseid maailmas jagub, on tänapäevane internetikasutus tõesti hukas
Vaatasin enda vastused ja jõudsin mõistmisele, et kui mõelda minust kui internetiteenuse tarbijat, kelle suguseid maailmas jagub, on tänapäevane internetikasutus tõesti hukas
Last edited by Rain on 04. April 2011, 22:41, edited 1 time in total.
- lostinthemist
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Ma olen ikka jõhker piraat.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Täitsa jube ikka. Olen nagu suitsetaja. Hävitan ennast ja teisi enda ümber.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Tulemuste avalikustamise kohta ei oska ma hetkel veel midagi öelda. Olen tegemistega pisut ajahätta jäänud ning annan endast parima, et õigeks ajaks valmis jõuda. Iga uus küsimustikule vastaja annab aga mu tööle olulist väärtust juurde!
Tänan kõiki neid, kes on juba leidnud need 10-15 minutit ning ka neid, kes veel loodetavasti leiavad.
Tänan kõiki neid, kes on juba leidnud need 10-15 minutit ning ka neid, kes veel loodetavasti leiavad.