ruut wrote:Dead Space läks korra masinasse ja tuli sealt ka kohe välja, no ei pea närvid vastu.
That`s why we love it! Esimene osa pani närvikava proovile, teine hävitas selle, kuid nii kuradi äge on mängida kui oled ära harjunud pideva õudusega ja siis äkitselt suudab mäng su jälle harjumusest välja peksta ja ehmatada nii, et vähe pole.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Hakkasin mängima "Hitman - Blood Money". Hitmani eelnevad kolmamängu kuuluvad mu lemmikute hulka, aga kuna mõni aasta tagasi hakkas 4. osa arvutis tõrkuma, jäi mäng katki. Nüüd viitsisin leida lahenduse ja siiani on väga lõbus olnud.
Viimati läbi tehtud mäng oli Batu Arkham Asylum, mis saab väga kergelt minu käest 9.5/10 hindeks. 0.5 puntki kaotab jah finaali pealt aga muidu on ikka täielik jackpot.
Hetkel kulutab vaba aega väga effektiivselt:
Call of Duty: Black Ops NFS: HS (uuem..jumala mõttetu mäng aga tapab hästi aega) PES 2011 (Become a legend - addictive as fuck)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Jookseb läbi brauseri, hetkel veel beta, põhimõtteliselt natuke uuendatud versioon Battlefield 2'st. Pange end kirja, ma sain oma beta key umbes nädalaga.
Portal 2 on fookin awesome. Co-op pooleli, aga SP campaign'iga tahaks juba uuele ringile minna. Väga hästi kirjutatud huumorit, siga hea voice acting, jne. Geelidega võib mängima jäädagi, 14 tundi läks single playeri nahka.
Viking Invasion II - Total War!!!!! ahjaa, kui kellegil huvi tekkis, siis hoiatan, et ka 1.7 vers on bugine, aga mitte härivalt. Lihtsalt vahest harva loobib pilti tasku ja siis tuleb autosave-st jätkata - peaaegu, et no probs(Mod siiski).
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"