Hop

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Hop

Post by Soprano »

Hop
Hop

Lustakas koguperekomöödia "Hop" on segu mängufilmist ja tipptasemel arvutianimatsioonist. LJ (Russell Brand) on Lihavõttejänese teismeline poeg, kes pole sugugi huvitatud oma isa (Hugh Laurie) ameti ülevõtmisest. Seetõttu võtab jänkupoiss kätte ja põgeneb Hollywoodi, et viia ellu oma suur unistus: saada trummariks, saada oma bänd ja võtta vastu sellega vältimatult kaasnev kuulsus.

Los Angelesse jõudes kohtub ta juhuslikult töötu logardi Frediga (James Marsden), kes talle oma autoga otsa sõidab. Vigastust teeseldes sunnib LJ Fredi endale peavarju andma. Seda otsust peab too aga kiirelt kahetsema, sest rokkstaari karjäärist unistav jänes on kõige hullem külaline, keda endale saada võiks. Asi muutub ainult hullemaks, kui kohale jõuavad Roosad Baretid, Lihavõttesaare sihikindel eriüksus, kellele on tehtud LJ iga hinna eest koju tagasi viia. Suured segadused ei lase end kaua oodata!

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ma kopeerin siia teksti, mille ma Solaris Kino Facebooki lehele Smurfide kohta kirjutasin. Sobib täpselt ka selle filmi kohta:

Pff... see trailer näeb kahjuks kohutavalt labane ja halb välja. Ega midagi head siit oodata polnudki. Sarnaseid "paneme animeeritud tegelased päris maailma" tüüpi filme on viimastel aastatel päris palju tulnud: Garfield, Alvin, G-Force, Yogi Bear jne. Mitte ükski neist pole vähimalgi määral hea olnud.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

eerik wrote:Garfield......Mitte ükski neist pole vähimalgi määral hea olnud.

:(
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

iseenesest oli tore multikas ju :D
Ralf
love <3

Re: Hop

Post by Ralf »

Polnud üldse selline rämps, nagu kartsin. Mitu päris naljakat kohta (paaril korral pidin suisa tagasi kerima, et naljast aru saada) ning mitte üleliia lapsik - olin kindel, et huumor jääb kuskile sinna "Furry Vengeance" tasemele. Aga viimased 20 minutit oli selle filmi häving... :(

Spoiler :
See oli TÄIESTI absurdne, et Marsden sööb terve perega ja isa räägib talle järjekordselt, milline pettumus ta on. Siis vaatab pere pealt, kuidas ta suure sädeleva lilla õhupalliga minema sõitma asub. Korraga ütleb isa, et ta poeg ongi tegelikult lihavõttejänes ja lepib temaga ära. Kui ma oleks Lumbergh'i asemel olnud, siis ma oleks küll mõelnud, kes mulle kärbseseeni toidu sisse sokutas. :pööritus:
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Täitsa talutav film. Vahepeal tundus, et film ei ole suunatud lastele ega ka täiskasvanutele. Veider.
Kaley Cuoco't oleks obv rohkem olla võinud.

4/10
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ei oodanud, et see film nii igav on. Lõpupoole läks siiski veidi paremaks. Phil oli kõige ägedam. :))

4/10
Post Reply