Mehaanik
The Mechanic
Arthur Bishop (Jason Statham) on mehaanik - range koodeksi ja unikaalse talendiga eliit palgamõrvar. Tema töö vajab professionaalset täiuslikkust ja täielikku erapooletust, ja Bishop on sellel alal parim. Kuid kui tema mentor ja parim sõber Harry (Donald Sutherland) mõrvatakse, unustab Bishop oma ala reeglid ning muutub kättemaksuhimuliseks. Nüüd saab ta endale uue ülesande, mille eesmärgiks on kukutada oma mentori ja parima sõbra mõrvar. Kuid tema ülesanne muutub keerulisemaks, kui Harry poeg, Steve (Ben Foster), tuleb tema juurde sama kättemaksuhimulise sooviga. Bishop on alati tegutsenud üksinda, kuid ta ei suuda selga pöörata oma parima sõbra pojale. Nüüd, kui Bishop viib Steve'i sügavale allmaailma, kus sai alguse tema surnud parima sõbra partnerlus, hakkavad valed aina rohkem pinna peale tulema ning peagi muutuvad probleemi parandajad iseenda probleemiks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Mehaanik
Moderator: Meeskond
Palgamõrvarid mulle üldjuhul meeldivad, eriti need, kes teevad oma tööd täpselt.
Stathami üritus muhedalt naeratada on ei tulnud just kõige usutavamalt välja
. Aga muidu oli tavapäraselt tasemel
Ben Foster sobis elupõletajast vägivaldse psycho rolli suurepäraselt.
Actionit jäi mulle tiba väheks.
Lõpp oli viisakas.
Wau effekti polnud, viisakas 7/10 märulifilm.
Stathami üritus muhedalt naeratada on ei tulnud just kõige usutavamalt välja
Ben Foster sobis elupõletajast vägivaldse psycho rolli suurepäraselt.
Actionit jäi mulle tiba väheks.
Lõpp oli viisakas.
Wau effekti polnud, viisakas 7/10 märulifilm.
Suht mannetu film Statham'i kohta. Vähemalt need vähesed kaklusstseenid olid lahedad.
Midagi hakkas vastu selle filmi juures.. ja I can't put my finger on it.
4/10
Midagi hakkas vastu selle filmi juures.. ja I can't put my finger on it.
4/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Mehaanik
Peab ütlema, et seekord olen ma positiivsel üllantunud filmi eesti tv-sse jõudmise kiirusest.
Kui kevadel oli alles kinos siis täna on juba TV3-e ekraanil.
Kohati on ju tüütavaks muutunud, kuidas samu filme korratakse aastast aastasse aga uut peale ei tule.
Või kui tulebki midagi uut siis see on ammu nähtud.
Kuna kevadel kinno ei jõudnud ja veel vaatamata siis oli isiklikus listis järjekorras.
Selgus, et ei peagi dvd või muu versiooniga jändama ja lihtsalt õhtu broneerima.
Polndki kõige hullem. Samas, midagi väga head kah mitte.
6/10
Kui kevadel oli alles kinos siis täna on juba TV3-e ekraanil.
Kohati on ju tüütavaks muutunud, kuidas samu filme korratakse aastast aastasse aga uut peale ei tule.
Või kui tulebki midagi uut siis see on ammu nähtud.
Kuna kevadel kinno ei jõudnud ja veel vaatamata siis oli isiklikus listis järjekorras.
Selgus, et ei peagi dvd või muu versiooniga jändama ja lihtsalt õhtu broneerima.
Polndki kõige hullem. Samas, midagi väga head kah mitte.
6/10