Poliitikanurk

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

praegusel ajal viljandi maakohtades elavatel kluttidel , kellel pole õiget transporti ja pensurahagi , siis ma ütlen : VÄGA RASKE , ennast kuskile tööle saada nüüdisel ajal...10 aastat tagasi oli veel päris lihtne , krt viljandis on raske isegi kui kesklinnas elad , siin on vähe võimalusi . ahh pmst minu poliitiline arusaam on see et iga aastaga läheb kõik aina hullemaks ja valguskiirt ple näha .

aa Heikko sul ...ups dancestyle , sry ...ma murdsin vist koodi , see pidi ju saladuseks jääma , aga tubli et tähele panite :)) ...on kõige õigem jutt ikka . aga ära põe ÕIGUS! ei ole sul kunagi :D mitte siin foorumis :)

ot mis ma veel tahtsin öelda...midagi vist siinsete prillide kohta...ah ei tea

ma täna üppan siit jälle läbi ütleme 12 paiku , loodan , et ma siis viimane postitus ple , see loba teema on parim teema siin foorumis . *FILMIVEEB*

ma kujutan midagi sellist ette et kõik ultimateC, eerik mu sõber ja teised mängivad nüüd moosisaias peaga pudelikeerutamist et kes järgmisena kommenteerib haha 8)
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Peab adiga nõustuma. Peab olema debiilik, et mitte arengut näha. Ja sina, tantsust11l, sa räägid nagu eesti poliitikud oleksid süüdi selles, millises haledas majanduslikus olukorras me hetkel oleme. Ma tuletan meelde, et meil on globaalne majanduskriis ja see ei puuduta ainuüksi Eestit. Või siis olen ise kogu asjast täiesti valesti aru saanud, ja Eesti poliitikutel on tõesti tohutult suur võim, et suudavad terve maailma majanduse metsa keerata.
Näiteks paar-neli aastat tagasi oli Eestis tõeliselt hea majanduslik olukord.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

10-15 aastat tagasi näitas TV3 (väga) häid filme. Aga nüüd... Kuradi Ansip raisk!!! :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane: :ülivihane:
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Loop... mis see parem poliitika oleks siis?
Rebellion
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Rebellion »

Lust ja lillepidu on lugeda seda hämamist siin. Loop, küta veel palun :)
Px
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Px »

Tantsustiil, kust ma endale odavalt prügikonteineri saan ?
"Olemusi ärgu paljundatagu ilma vajaduseta."
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

guest1869
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by guest1869 »

...
Last edited by guest1869 on 25. January 2014, 00:20, edited 1 time in total.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

kui inimesel ei ole raha , tema vanematel ei ole raha , elab kuskil pommikas , siis mis valemiga ta maksab selle eest et kuskil linnas elada ja tööl käia ? esimene kuu elab kuuse all v ?
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Loop wrote:kui inimesel ei ole raha , tema vanematel ei ole raha , elab kuskil pommikas , siis mis valemiga ta maksab selle eest et kuskil linnas elada ja tööl käia ? esimene kuu elab kuuse all v ?

Ma ei kujuta ette miks tahaks ükski tööandja endale sellist töölist. Ehk siis laiska, rahatut ning töötut inimest kes istub oma väikses kodulinnas ja OOTAB, et keegi tuleb TEMALE tööd pakkuma!

Selline asi kusjuures töötas nõukogude ajal, igale loodrile anti riigi poolt töö, sest erinevalt kapitalistlikust läänest ei tohtinud NSVL'is eksisteerida töötust.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

adi wrote:
Loop wrote:kui inimesel ei ole raha , tema vanematel ei ole raha , elab kuskil pommikas , siis mis valemiga ta maksab selle eest et kuskil linnas elada ja tööl käia ? esimene kuu elab kuuse all v ?

Ma ei kujuta ette miks tahaks ükski tööandja endale sellist töölist. Ehk siis laiska, rahatut ning töötut inimest kes istub oma väikses kodulinnas ja OOTAB, et keegi tuleb TEMALE tööd pakkuma!

Selline asi kusjuures töötas nõukogude ajal, igale loodrile anti riigi poolt töö, sest erinevalt kapitalistlikust läänest ei tohtinud NSVL'is eksisteerida töötust.

ma ei öelnud ju et on laisk ja ootab ise töö pakkumist ?
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Loop wrote:ma ei öelnud ju et on laisk ja ootab ise töö pakkumist ?

Ütlesid ju ...

... või kuidas siis sellest veel aru saada? Tubli aktiivne inimene ei jõua "pole raha, tööd ega sõpru kelle juures ööbida" faasi ühe päevaga.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

... või kuidas siis sellest veel aru saada? Tubli aktiivne inimene ei jõua "pole raha, tööd ega sõpru kelle juures ööbida" faasi ühe päevaga.[/quote]

no neil läheb rohkem päevi siis :) tubli aktiivne inimene tundub mulle et on sinu jutu järgi mingi tore kooli juts , aga kui inimene on rohkem tööinimene , keda kool ei koti , aga olgu tahes kui tubli, no kui ei ole kuskikl vabu tööökohti...
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Loop wrote:no neil läheb rohkem päevi siis :) tubli aktiivne inimene tundub mulle et on sinu jutu järgi mingi tore kooli juts , aga kui inimene on rohkem tööinimene , keda kool ei koti , aga olgu tahes kui tubli, no kui ei ole kuskikl vabu tööökohti...

Paraku neile tublidele hakkajatele, keda kool "ei koti", eriti vabu kohti ei kipu olema jah... :pööritus:
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Tunnen üht austraalia hipit kes hängis mitu aastat siin eestis ringi, keelt ei osanud sõnagi, aga leidis random suvetöö saaremaal nagu 1 päevaga, sai see tööots otsa, leidis Tallinnas tööd baarimehena jne. Liigub linnast linna ja pole minu teada veel kordagi hädas olnud.

Mkay, ma tean, et ta on selline veidi äärmuslik näide, aga kui keelt, olustiku, ilmastiku mittetundev välismaalane saab siin hakkama eriliste probleemideta siis pead ka sina kallis Loop tunnistama, et need "rahatud väikelinna töötud" peavad olema natukene ise süüdi.
Post Reply