No ma ei tea, kas need Drugs ja Sex jne postitused on boti poolt tehtud? Või on mingi vaimuhaige arvuti taha saanud? Need postitused hakkavad juba pinda käima, hmm, kas IP vms bännida ei saa?
t.ra jah, käigu need perverssed elevandit.rad p.tsi, r.isk, need neetud loomelajad postitavad juba iga päev paar sellist jälki teemat oma ligaste p.tskäekestega.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Isver! Ma loodan, et siin palju trolle ei ole. IMDb.com'is on mõnedes foorumites neid nii ilgelt palju´! Käisin huvi pärast Deppi foorumil ja 8.-15. lehekülg oli mingeid libateemasid täis.
Ma teeks regamise niimodi, et moded ise peavad uued memberid aksepteerima, siis on näha kohe kui mingi bot on reganud ja lihtsalt ei aksepti sellist asja. Nagunii siia ei rega hordide kaupa iga päev juurde niiet palju tööd foorumi puhas hoidmine ei peaks nõudma.
hau wrote:Ma teeks regamise niimodi, et moded ise peavad uued memberid aksepteerima, siis on näha kohe kui mingi bot on reganud ja lihtsalt ei aksepti sellist asja. Nagunii siia ei rega hordide kaupa iga päev juurde niiet palju tööd foorumi puhas hoidmine ei peaks nõudma.
See hea idee... viimasel ajal tõesti on siin juba jõle palju neid spämmijaid.