Udu
The Fog
Uusversioon aastal 1980 valminud samanimelisest filmist.
Täpselt sada aastat tagasi petsid ühe väikese linnakese asutajad abi otsinud leeprahaigeid ja põletasid nende laeva. Nüüd on ammu surnud inimeste vaimud tagasi oma märgadest haudadest, et maksta kätte. Verevõlga ei saa ka sajandiga maha pesta, ja kunagiste linnaelanike järeltulijad peavad oma esivanemate pattude eest maksma.
Täielikku tutvustust loe siit.
Udu
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Niisiis. Vaatasin selle filmi eile. Suureks kahjuks ei olnud midagi erilist. Ootasin sellest filmist enamat. Aga ikkagist hea ajaviide. Udu oli päris hästi tehtud; kui see "levis" kiiresti, siis tekitas see tegelikult minus pisut kõhedust. Lõpuga ei olnud eriti rahul, ootasin midagi paremat.
Võimalikkude spoilerite algus
+
+
+
Minu teooriad selles suhtes, et miks surnud tulid.Raske on seletada, aga ma arvan, kuna Elizabeth tuli saarele, siis selle tagajärjel tulid surnud. Arvan, et surnute liider tuli oma pruudile/naisele järgi ning nad tulid kättemaksu pärast. Nägite isegi, et kui Elizabeth ja surnute "liider" kokku said, kadusid nad.
+
+
+
Võimalikkude spoilerite lõpp
Kokkuvõttes oleksin lootnud paremat, vaadatav ajaviide. Keskmine selline...
5/10
Edit : Jäi ütlemata see, et vaatasin Unrated versiooni. :wink:
Võimalikkude spoilerite algus
+
+
+
Minu teooriad selles suhtes, et miks surnud tulid.Raske on seletada, aga ma arvan, kuna Elizabeth tuli saarele, siis selle tagajärjel tulid surnud. Arvan, et surnute liider tuli oma pruudile/naisele järgi ning nad tulid kättemaksu pärast. Nägite isegi, et kui Elizabeth ja surnute "liider" kokku said, kadusid nad.
+
+
+
Võimalikkude spoilerite lõpp
Kokkuvõttes oleksin lootnud paremat, vaadatav ajaviide. Keskmine selline...
5/10
Edit : Jäi ütlemata see, et vaatasin Unrated versiooni. :wink: