Ãudusfilmid muutuvad üha räigemaks
Moderator: Meeskond
Ãudusfilmid muutuvad Ãŧha räigemaks
Ãudusfilmid muutuvad üha räigemaks
Ãheks tõestuseks on kindlasti viimati meie kinodesse jõudnud film "Hostel", mis teenis USA kinokassades väga palju raha. Seda fakti tõestab ka film "Mägedel on silmad", mis ei hoia räiguse pealt kokku ja ka seegi on sellise filmi kohta Ameerikas edukas. Linateos on alla 18. aastastele keelatud Saksamaal, Norras, Austraalias, Kanadas, Suurbritannias ning Singapuris oli algselt alla 21. aastastele keelatud, kuid filmi kärpimise tulemusel jäi ikkagi K-18.
T?ielikku uudist loe siit
Ãheks tõestuseks on kindlasti viimati meie kinodesse jõudnud film "Hostel", mis teenis USA kinokassades väga palju raha. Seda fakti tõestab ka film "Mägedel on silmad", mis ei hoia räiguse pealt kokku ja ka seegi on sellise filmi kohta Ameerikas edukas. Linateos on alla 18. aastastele keelatud Saksamaal, Norras, Austraalias, Kanadas, Suurbritannias ning Singapuris oli algselt alla 21. aastastele keelatud, kuid filmi kärpimise tulemusel jäi ikkagi K-18.
T?ielikku uudist loe siit
Uuurige natuke filmi kohta "Cannibal Holocaust". See film on keelatud peaaegu 60 riigis. Tegelikult pole ma mingi suur räiguse hindaja.
http://www.imdb.com/title/tt0078935/trivia
http://www.imdb.com/title/tt0078935/trivia
Ega see "Hostel"-gi suurem asi polnud. See silmavärk ja lihunikumöll oli veits rõve, aga muu suht jama õuduka kohta. "Slither"-i treilerit olen ka vaadanud ning ega sealtki midagi head tulemas ei paista olema. Kuid eks treiler ei peagi veel kõike lagedale tooma. Tõelised õudukad on minu jaoks ikka psühholoogilised õõvarid, mis vahel ajavad ikka tõsiselt hirmu nahka. Neid ikka üksinda väga vaadata ei tahaks. Ãudukad, mis põhinevad räigusele, on mõeldud eelkõige nõrganärvilistele, sest tugeva närvikavaga inimestes need eriti "õige õuduka" tunnet ei tekita.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Slitherit ootan kyll, sest selle rezishöör on juba Troma oma laps - James Gunn.. selles filmis midagi õudsat kyll kindlasti pole oodata, kuid Gunn ise kommenteeris seda kui Troma filmi, mis on tehtud suure budgetiga..
Inimeste närv on ka muidugi ajaga karastunud, sest näiteks "The Exorcist" ei tundu tänapäeval enam nii šokeeriv, kui ta tundus seitsmekümnendatel, kui ta välja tuli (inimesed olid kinodes minestanud ja tekitas tugeva vastukaja religioossetes ringkondades), kuid hea film on ta ikkagi : )
Cannibal Holocaustist nii palju, et selle bännimine sealt kinodest on kyll mõttetu, sest olen seda 2 korda yritanud vaadata ja olen alati magama jäänud, tõsiselt igav noh.. ainuke asi võibolla, mis seal natukenegi häirib on need loomade tapmised, mis pidid reaalselt linti võetud olema.
Kuid, kes tahab enda närvikava tõsiselt proovile panna otsige jaapanlaste Guinea pig filme või ameeriklaste August Undergroundi.. ennem muidugi uurige tausta ja pilte jne, kui vaatama hakkate
Inimeste närv on ka muidugi ajaga karastunud, sest näiteks "The Exorcist" ei tundu tänapäeval enam nii šokeeriv, kui ta tundus seitsmekümnendatel, kui ta välja tuli (inimesed olid kinodes minestanud ja tekitas tugeva vastukaja religioossetes ringkondades), kuid hea film on ta ikkagi : )
Cannibal Holocaustist nii palju, et selle bännimine sealt kinodest on kyll mõttetu, sest olen seda 2 korda yritanud vaadata ja olen alati magama jäänud, tõsiselt igav noh.. ainuke asi võibolla, mis seal natukenegi häirib on need loomade tapmised, mis pidid reaalselt linti võetud olema.
Kuid, kes tahab enda närvikava tõsiselt proovile panna otsige jaapanlaste Guinea pig filme või ameeriklaste August Undergroundi.. ennem muidugi uurige tausta ja pilte jne, kui vaatama hakkate
kbong wrote:Slitherit ootan kyll, sest selle rezishöör on juba Troma oma laps - James Gunn.. selles filmis midagi õudsat kyll kindlasti pole oodata, kuid Gunn ise kommenteeris seda kui Troma filmi, mis on tehtud suure budgetiga..
No see koht, kus see mees hakkas mingi kiviga naisele "vaginaasse" taguma vms oli küll räme.
- lostinthemist
- Ristiisa

JigSaw wrote:Ega need vanemad ka midagi erilist pole.
Räigust on liiga palju.Pole enam õudne, vaid asi läheb komöödiaks, nagu seda on filmiga "2001 Maniacs", kus inimest lihtsalt rebitakse tükkideks ja topitakse ora peesse,jama.Viimase aja parimad õudukad on olnud thrillerid hoopis.
Halloween
A Nightmare on Elm Street
Dawn of the Dead
jne.
Halloweeni ja Elm Streeti all mõtlesin originaalfilme, mitte neid viimaseid kräppe nagu Dream Child.