Sekretär

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Sekretär

Post by Robert »

Sekretär
Secretary (2002)

Lee Hollaway on kahekümnendates nutikas ja krapsakas noor naine, kes peale lühiajalist viibimist psühhiaatriahaiglas pöördub tagasi oma kodulinna Floridas. Soovides vabaneda teda painavatest lapsepõlvemälestustest hakkab Lee kohtuma oma nohikust keskkoolikaslasega ja asub tööle sekretärina kohalikus advokaadibüroos, kus ta õige pea armub hullupööra oma ülemusse. Läbi selle suhte suudab Lee end lõpuks leida...

Loe täielikku tutvustust siit
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by MNC »

Secretary:5/10 e. Valikuks on siis, et kas ennast lõikuda või lasta kolkida...
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by damon »

Selline "kinky".
Kusjuures filmi vaadates oli mul selline 80-date lõpu 90-date alguse tunne, kuigi film on värskem. Teist korda ei viitsiks vaadata.

5/10
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Üsna morbiidne ja kummaline, aga see paelubki mind selle filmi juures. Kui ma ei teaks, kes selle filmi teinud on, arvaksin ilmselt, et see on David Lynchi töö, sest tema mõjutusi on päris kõvasti tunda siin. Naljakas oli see, kuidas sekretäritöö läks sujuvalt üle sadomasohismiks. Ja filmis peitub ka huvitav filosoofia valust ja kannatustest, aga ma ei mõtle seda, mis MNC välja tõi..
Post Reply