Hea naine
The Good Wife (2009 – 2016)
Sarja keskmes on naine, kelle prominendist mees satub korruptsiooni- ja seksiskandaali tagajärjel trellide taha. Eeskujuliku koduperenaise Alicia (Julianna Margulies) turvaline argirutiin leiab ootamatu lõpu, kui tema abikaasa Peter ("Seksi ja linna" Mr. Bigina tuntud Chris Noth) arreteeritakse ja Alicial tuleb enda ning oma kahe lapse eest võitlema hakata. Purunenud mainet lappides seisab Alicia silmitsi meedia ja avalikkuse õelate kõõrdpilkudega. Pärast kodus veedetud aastaid leiab naine tööd mõjukas advokaadibüroos, kuid tal tuleb rabelema hakata karjääriredeli kõige alumiselt astmelt...
Ülevaate lisas: CM-Girl
Loe täielikku tutvustust siit
Hea naine
Moderator: Meeskond
Re: Hea naine
Kas keegi siit jälgib ka seda sarja regulaarselt? 5. hooaeg on seni üsna põnev olnud.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Vaatasin 0lli kõrvalt ära kuuenda hooaja ja siis hakkasin otsast peale vaatama. Nüüd kõik vaadatud ja ootan nagu mats maalt iga nädal uut osa :/
Aga nii põnev! Ma ei ole kindel, kas saan üldse mõne kunagi nähtud sarja kohta öelda, et läheb hooajati põnevamaks, mitte ei tipne esimese ja ei hangu neljandaga. Esimene oli ikka korralikult igavam, kui nt juba kolmas või viies, rääkimata kuuendast, aga põnev oli ikkagi.
Aga tõesti, suurepärane näitlemine ja kirjutamine ja väga 10/10 sari.
Aga nii põnev! Ma ei ole kindel, kas saan üldse mõne kunagi nähtud sarja kohta öelda, et läheb hooajati põnevamaks, mitte ei tipne esimese ja ei hangu neljandaga. Esimene oli ikka korralikult igavam, kui nt juba kolmas või viies, rääkimata kuuendast, aga põnev oli ikkagi.
Spoiler :
Aga tõesti, suurepärane näitlemine ja kirjutamine ja väga 10/10 sari.
Siin talve ajal tulevad need pikemad pausid vahele. Kui mälu ei peta, siis mõni on ligi 3 kuud kestnud. Brace yourself.
Igatahes

Vähemalt saan nüüd kellegagi rääkida sel teemal!
Igatahes

Vähemalt saan nüüd kellegagi rääkida sel teemal!
Päevik | 2021

Kogu see Marguilesi-Panjabi teema viimaste aastate jooksul ikka segas kuskil kuklas ja seetõttu ei saanud ma neid viimaseid hooaegu enam täiel rinnal nautida, aga eks mingi kvaliteedilangus toimus juba teatud 5nda hooaja sündmuste järel.
Suurimaks miinuseks oli supporting casti tagaplaanile jätmine - põmst terve viimane hooaeg oli ainult Alicia, Jason ja Lucca. See, kuidas stsenaristid Caryga ümber käisid ajas kõige rohkem närvi. Selle asemel, et Aliciast ja Caryst nö uus Will ja Diane teha, hakati mingit all-girl alliance teemat ajama. Keegi oli obv Survivorit vaadanud.
Ja noh, see finale. Aega atra seadmiseks anti neile piisavalt, sest väidetavalt oli loojatel 7-aastaku plaan algusest peale, kuid see ambiguoosne finaal ei toiminud kõige paremini.
Also, spin-off Diane'ga on enamgi kui kindel.
Kokkuvõtteks võib öelda, et tegu oli arvatavasti viimase 10-15a parima telesarjaga tavatelevisiooni maastikul. Suutis jääda värskeks isegi siis kui teatud liinid parasjagu pinget ei pakkunud. Will be missed. Ma näen, mis ma tegin seal.
Suurimaks miinuseks oli supporting casti tagaplaanile jätmine - põmst terve viimane hooaeg oli ainult Alicia, Jason ja Lucca. See, kuidas stsenaristid Caryga ümber käisid ajas kõige rohkem närvi. Selle asemel, et Aliciast ja Caryst nö uus Will ja Diane teha, hakati mingit all-girl alliance teemat ajama. Keegi oli obv Survivorit vaadanud.
Ja noh, see finale. Aega atra seadmiseks anti neile piisavalt, sest väidetavalt oli loojatel 7-aastaku plaan algusest peale, kuid see ambiguoosne finaal ei toiminud kõige paremini.
Also, spin-off Diane'ga on enamgi kui kindel.
Kokkuvõtteks võib öelda, et tegu oli arvatavasti viimase 10-15a parima telesarjaga tavatelevisiooni maastikul. Suutis jääda värskeks isegi siis kui teatud liinid parasjagu pinget ei pakkunud. Will be missed. Ma näen, mis ma tegin seal.
Päevik | 2021