Kullakesed
Moderator: Meeskond
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ma lihtsalt pean kirja saama, kui frakking tore oli viimased kuud - eelmist postitust vaadates septembri lõpust alates - veeta aega nelja vanadaami igapäevaelu vaadates. Tänaseks on kõik hooajad vaadatud. Hea meelega paneks kirja parimad tsitaadid, aga neid tuleks koguda iga episoodi kohta eraldi.
Siiski mõned -
http://www.imdb.com/title/tt0088526/quotes
Aeg-ajalt saadi hakkama päris suurte continuity error'itega - just need, et kes on vanem ja kes noorem sugulane; mitu aastat tagasi keegi suri jne. Kuid see, kuidas käsitleti tundlikke teemasid ning lõputud humoorikad ütlemised korvasid mainitud puudujäägi kuhjaga. Ükski teine sitcom pole mind nii kõvasti naerma ajanud.
Sama raske kui on valida lemmikut tsitaati, ei saa nimetada parimat episoodi ega tegelast. Absoluutselt kõik neli tegelast olid suurepärased, oma vigade ja tugevate külgedega. Eriti meeldisid ühe naise kirjutatud episoodid - nime kahjuks ei tea - aga tema poolt tehtud lood panid samal ajal nutma ning naerma.
Spoiler :
http://www.imdb.com/title/tt0088526/quotes
Aeg-ajalt saadi hakkama päris suurte continuity error'itega - just need, et kes on vanem ja kes noorem sugulane; mitu aastat tagasi keegi suri jne. Kuid see, kuidas käsitleti tundlikke teemasid ning lõputud humoorikad ütlemised korvasid mainitud puudujäägi kuhjaga. Ükski teine sitcom pole mind nii kõvasti naerma ajanud.
Sama raske kui on valida lemmikut tsitaati, ei saa nimetada parimat episoodi ega tegelast. Absoluutselt kõik neli tegelast olid suurepärased, oma vigade ja tugevate külgedega. Eriti meeldisid ühe naise kirjutatud episoodid - nime kahjuks ei tea - aga tema poolt tehtud lood panid samal ajal nutma ning naerma.
damon wrote:Mäletan, et esimesi osasid vaadates tekkis mul naerukrampide vahel küsimus: "Kuidas on võimalik, et konservatiivne BBC toodab sellist asja?"
Sari kus "mutid" on pool aega vintis ning narkotsile viidatakse kui normaalsele asjale.
Väga lõbus sari. BBC you did it again!
Sa oled kuskil väga mööda pannud..
Päevik | 2021

Level wrote:damon wrote:Mäletan, et esimesi osasid vaadates tekkis mul naerukrampide vahel küsimus: "Kuidas on võimalik, et konservatiivne BBC toodab sellist asja?"
Sari kus "mutid" on pool aega vintis ning narkotsile viidatakse kui normaalsele asjale.
Sa oled kuskil väga mööda pannud..
Pluss kogu see vägivald, ma ei talunud just seda
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
damon wrote:Mäletan, et esimesi osasid vaadates tekkis mul naerukrampide vahel küsimus: "Kuidas on võimalik, et konservatiivne BBC toodab sellist asja?"
Sa panid ikka väga mööda. Tee enne faktid selgeks kui kommenteerid.
NBC
Ajasid segamini sarjaga "Absolutely Fabulous"?
Olen alustanud ka sarja spin-off The Golden Palace vaatamist. Täiesti juhuslikult sattusin selle peale. Peale viite episoodi võin öelda, et originaaliga ei anna seda üldse võrrelda. Uus sündmuste toimumiskoht ei meeldi, samuti see, et peategelaste seas on laps. Kohe on õhkkond teistsugune ja seriaal ei tundu enam nii mature.
Muidugi on Dorothy puudumine väga tuntav, aga vähemalt mainitakse teda aeg-ajalt. Üldjuhul on Rose ikka sama rumal, Sophia sama terav, Blanche aga veidi tagasihoidlikum. Naljad ja huumor ka suht samad, kuid siiski pole seda endist võlu enam alles. Aga ühe hooaja kannatab ikka ära vaadata.
Muidugi on Dorothy puudumine väga tuntav, aga vähemalt mainitakse teda aeg-ajalt. Üldjuhul on Rose ikka sama rumal, Sophia sama terav, Blanche aga veidi tagasihoidlikum. Naljad ja huumor ka suht samad, kuid siiski pole seda endist võlu enam alles. Aga ühe hooaja kannatab ikka ära vaadata.