Vendlus
Brotherhood
Kui poisid pannakse proovile bensiinijaama röövimisega ja üks neist kukub läbi ja saab kuuli, siis mida teeksid sina? Kas suudaksid säilitada närvi ja päästa oma sõbra või terve grupi, et mitte vanglasse sattuda? Või hoopis mõlemad? Keerulisemaks läheb siis, kui bensiinijaama töötajaks osutub kahe aasta tagune Adami ülikoolivend.
Ülevaate kirjutanud: defexer
Täielikku tutvustust loe siit.
Vendlus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Minu arust oli selle filmi juures vahva tõsiasi, et tekkinud situatsiooni oleks tõenäoliselt viie minutiga lahendada saanud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Forza wrote:Ralf wrote:Minu arust oli selle filmi juures vahva tõsiasi, et tekkinud situatsiooni oleks tõenäoliselt viie minutiga lahendada saanud.
Kõige suurem plot-hole, või õigemini sama põhjus, mille sa selle filmi puhul välja tõid, oli First Bloodi konflikt. Sõgedus lihtsalt.
Mida sa nüüd sogad?
- Ralf
- love <3
Forza wrote:Täpselt sama põhjus, mis sa välja tõid selle filmi puhul, tõin mina First Bloodi puhul.
Olgu, sellest sain ma nüüd aru, aga kuidas on see plothole ja kuidas on "Brotherhood"-is juhtunu seotud sõgedusega?
Re:
Ralf wrote:Minu arust oli selle filmi juures vahva tõsiasi, et tekkinud situatsiooni oleks tõenäoliselt viie minutiga lahendada saanud.
Tõsi ta on. Aga kui nendest lollustest läbi sõrmede vaadata, siis polnud filmil tegelikult häda midagi. 7/10