Parim kinoelamus
Moderator: Meeskond
Parim kinoelamus
Ei leidnud sellist teemat kuskilt.
Endal viik Bravehearti ja Pulp Fictioni vahel (kui oleks BttF'i vaatama jõudnud oleks see ka sees ehk)
Endal viik Bravehearti ja Pulp Fictioni vahel (kui oleks BttF'i vaatama jõudnud oleks see ka sees ehk)
1. Back to the Future
2. Space Jam
2. Space Jam
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Arvatavasti pärineb see nö Vene ajast, kus alevi kinos sai tasuta sisse hiilitud (kõik hiilisid). Jumal teab mis film jooksis, aga suht alguses löödi tuled uuesti põlema, kino onu tuli sisse vihaselt, räuskas, et pooled on siin piletita ja hakkas kontrollima. Kaua ta ei kontrollinud, kuna "jänesed" panid kõik jooksu. Mina aga säilitasin külma närvi ja jäin paigale, kino onu ei näinud mõtet edasi kontrollida ja nii ma pääsesingi.
Selline elamus siis - loo moraal, kui oled valesti käitunud, siis ära seda vähemalt ise tunnista, siis on vähemalt võimalus, et vahele ei jää...
Kui filmidest rääkida siis LOTR on ikka üle.
Selline elamus siis - loo moraal, kui oled valesti käitunud, siis ära seda vähemalt ise tunnista, siis on vähemalt võimalus, et vahele ei jää...
Kui filmidest rääkida siis LOTR on ikka üle.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Hah, ülikõva, Kidd. Kui mõelda selles suunas, siis mul oli 8 Mile'iga mini heart attack, kuna, ma olin 11, kui seda vaatama läksin, aga see oli K-12, ja siis istusin teises reas otse seal ukse juures ja siis too mutt tuli veel vaatama ja heitis pilgu üle saali ja ma peitsin ennast nii tolle elektrikilbikapi võimisiganes see asi on seal, selle taha ja pääsesin.
Passion of the Christiga oli ka similaarne lugu, pidi kõvasti hiilima, aga joppas.
Passion of the Christiga oli ka similaarne lugu, pidi kõvasti hiilima, aga joppas.
Mul pole vaja kaua mõelda, kui oleks vaja nimetada 1 film. Selleks on muidugi "Enter the Void", mida esmakordselt nägin 2009. aasta PÖFFil. Siiani pole ükski teine film ligilähedaseltki nii võimast ja erakordset elamust kinos pakkunud. Seda on sõnadega raske kirjeldada.
Eelmise aasta parima kinoelamuse, kui arvestada vaid varem mittenähtud filme, pakkusid "The Social Network" ja "Performance" (1970).
Eelmise aasta parima kinoelamuse, kui arvestada vaid varem mittenähtud filme, pakkusid "The Social Network" ja "Performance" (1970).
- LiveForThis
- Ristiisa

Samuti olen harva kinno sattunud, kuna lihtsalt Pärnus on üks kino, mis on ka väga vana ja kus pole mugav olla. Talvel on seal suhteliselt külm ja ei kipu minema. Kuid sellegipoolest kui 2008a käisin vaatamas One Missed Call (uuemversioon) siis ninaees mingid poisid filmisid telefoniga filmi, mis oli samas hiljem koomiline, kui nii mõelda. Küll aga Rambo 4 oli kinos väga tiptop ja lahkusin saalist kui energiat täis olev pomm.
- Ralf
- love <3
"From Dusk Till Dawn" volbriööl ja "Vampire Girl vs. Frankenstein Girl" HÕFF-il.
Mõlema puhul oli kohale saabunud just friigifilmide austajaist publik, kes ei kartnud kõige peale vabalt naerda. Viimase puhul juhtus ühel hetkel isegi nii, et purskasin ise üksinda millegi juhusliku puhul naerma ja teised siis hakkasid omakorda minu naeru peale naerma (küllap RalfChati vaatajaile on see loogiline). Muidugi kuna tegu oli HÕFF-iga, siis olid inimesed ka mõnusalt purjus.
Ja muidugi "Godzilla". Kolm korda sai vaatamas käidud - emaga, vanaemaga ja tädiga.
Mõlema puhul oli kohale saabunud just friigifilmide austajaist publik, kes ei kartnud kõige peale vabalt naerda. Viimase puhul juhtus ühel hetkel isegi nii, et purskasin ise üksinda millegi juhusliku puhul naerma ja teised siis hakkasid omakorda minu naeru peale naerma (küllap RalfChati vaatajaile on see loogiline). Muidugi kuna tegu oli HÕFF-iga, siis olid inimesed ka mõnusalt purjus.
Ja muidugi "Godzilla". Kolm korda sai vaatamas käidud - emaga, vanaemaga ja tädiga.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand